Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,gmail hesabımdaki mail lerime ekleri ile tamamı görünecek bir şekilde internetsiz olarak herzaman bir pc aracılığıyla usb de yedek olarak erişmek istiyorum mümkünmüdür varsa program tavsiye lütfen...:huh:
Thunderbird haricinde Foxmail, SiMail, KomaMail, DreamMail gibi seçenekler mevcut. Tüm programların ortak noktası aşırı yüksek boyutlu veritabanı ve flash disk kullanıldığı için oldukça yavaş. İçlerinden veritabanını sıkıştıran var mı bilmiyorum.
Bir ara kullanmıştım bazıları Thunderbird ten daha çok keyif vermişti.
Önerilere teşekürler ayrıca,,
Dolu bir gmail hesabını yani 7Gb ı birden bir hesabın komle maillerin ekleriyle her pc de uyumlu bir backup ını almak için en uygun ne önerebilirsiniz arkadaşlar ?
Merhaba arkadaşlar,
Forumdan tavsiyeler üzerine Thunderbird kurdum maillerimi yedeklemem için arkadaşların dedikleri gibi kullanışlı bir program fakat bir yerde kafam karıştı 7.647Gb gmail hesabından 15 gb lık bir veri indirdi nasıl oluyorsa ve gelen mailler arasında üst üste konuşmaları tam olarak göstermiyor eksik gösteriyor yardım lütfen ??????