Gmail verileri internetsiz

yasin307

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,gmail hesabımdaki mail lerime ekleri ile tamamı görünecek bir şekilde internetsiz olarak herzaman bir pc aracılığıyla usb de yedek olarak erişmek istiyorum mümkünmüdür varsa program tavsiye lütfen...:huh:

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
http://datacenter-tr.blogspot.com’da ; aşağıda şekilde bir bilgi mevcuttur.

Gmail'in internet olmadan çalışabilen sürümü yayınlandı. Ancak sadece Google Chrome tarayıcısı için geçerli.

Çevrimdışı çalışabilen Gmail Offline'ı Chrome Web Store'dan yükleyebilirsiniz.

Eklentiyi tarayıcınıza yükledikten sonra, "Yeni Sekme" sayfasına bir simge ekleniyor. Bu simgeye tıklayarak Gmail'i çevrimdışı kullanabilirsiniz.

Chrome Web Store'da Gmail Offline'ın eklenti sayfası: http://goo.gl/JZDKU

yasin307

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gmail offline bildiğim usb ye yedek alamayız, thunderbird usb ye alabilirmiyiz peki ve türkçesi yokmu?

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:01 ----------

yok mu aceba ?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Thunderbird haricinde Foxmail, SiMail, KomaMail, DreamMail gibi seçenekler mevcut. Tüm programların ortak noktası aşırı yüksek boyutlu veritabanı ve flash disk kullanıldığı için oldukça yavaş. İçlerinden veritabanını sıkıştıran var mı bilmiyorum.
Bir ara kullanmıştım bazıları Thunderbird ten daha çok keyif vermişti.

yasin307

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerilere teşekürler ayrıca,,
Dolu bir gmail hesabını yani 7Gb ı birden bir hesabın komle maillerin ekleriyle her pc de uyumlu bir backup ını almak için en uygun ne önerebilirsiniz arkadaşlar ?

yasin307

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Forumdan tavsiyeler üzerine Thunderbird kurdum maillerimi yedeklemem için arkadaşların dedikleri gibi kullanışlı bir program fakat bir yerde kafam karıştı 7.647Gb gmail hesabından 15 gb lık bir veri indirdi nasıl oluyorsa ve gelen mailler arasında üst üste konuşmaları tam olarak göstermiyor eksik gösteriyor yardım lütfen ??????:(