Gmail hesabı için yardım

EtiJhin

Doçent
Reaksiyon puanı
147
Gmail hesabımın şifresini unuttum yaklasık 1 yıldır girmiyince normal şuan çok lazım ama giremiyorum numaramı değiştirdim yardımcı e postayıda unuttum ne yapmalıyım?
veye şifreyi kırabilecek bir program yada bir yardım sever varmı?

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Aynı şekilde bende unutmuştum bilgisayar dersi için gerektiğini anlayınca yeniden açmam gerekiyordu. Öncelikle şifreyi bilemediğim ve telefon numaramı daha önce kayıt etmediğim için orada bize sunulan farklı seçeneklerle nihayetinde aldım. Gmail hesabınızı alırken şu anki kullandığınız telefonu aracılığıyla aldıysanız (Cihaz olarak) size bir mesaj gelir ve oradan teyit edebilirsiniz. Eğer denemediyseniz bu yöntemi de deneyebilirsiniz.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Eğer gmail hesabını silmediğinden eminseniz, hala kurtarma şansınız var. Hesap kurtarma adımlarını izleyin.
Eğer doğru hatırlıyorsam, hesabı ne zaman açtığınızın bilgisi ve önceden o hesapta kullandığınız her hangi bir şifre hesabı kurtarmanıza yardımcı oluyordu.

EtiJhin

Doçent
Reaksiyon puanı
147
Eğer gmail hesabını silmediğinden eminseniz, hala kurtarma şansınız var. Hesap kurtarma adımlarını izleyin.
Eğer doğru hatırlıyorsam, hesabı ne zaman açtığınızın bilgisi ve önceden o hesapta kullandığınız her hangi bir şifre hesabı kurtarmanıza yardımcı oluyordu.
hesabı ne zaman açtığımı hatırlamıyorum en son kullandığın şifreyi yazıyorum ama başka seçeneklere atıyor beni.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aynı şekilde bende unutmuştum bilgisayar dersi için gerektiğini anlayınca yeniden açmam gerekiyordu. Öncelikle şifreyi bilemediğim ve telefon numaramı daha önce kayıt etmediğim için orada bize sunulan farklı seçeneklerle nihayetinde aldım. Gmail hesabınızı alırken şu anki kullandığınız telefonu aracılığıyla aldıysanız (Cihaz olarak) size bir mesaj gelir ve oradan teyit edebilirsiniz. Eğer denemediyseniz bu yöntemi de deneyebilirsiniz.
Maalesef şuanki numaram değil.

Son düzenleme:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
hesabı ne zaman açtığımı hatırlamıyorum en son kullandığın şifreyi yazıyorum ama başka seçeneklere atıyor beni.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Maalesef şuanki numaram değil.

Sorun değil. Eğer aynı cihaz ile hesabınızı aldıysanız yine alabilirsiniz önünüze çıkan kurtarma seçenekleriyle. Bir tekrar deneyin. Bende aynı şekilde aldım numaram da farklıydı.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Konu içinde şifre kırma programı demişsin, bunun için öyle bir program bulamazsın ve sakın her hangi bir siteden program falan indirip deneme, indireceğin uygulamalar bilgisayarına zarar verir.

Mecburen hesap kurtarma adımlarını izleyeceksin. Başka bir gmail hesabın varsa, istersen şuraya (Gmail kategorisi altına) konunu aç, google yetkililerinden yardım iste, sana ne yapman gerektiğini birinci ağızdan yanıt bulabilirsin.