Gmail güvanlik sorunu (spam)

dnm258

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi kendime spam gönderiyorum bu nasıl oluyor ya?

20090731181437.png

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konu baslıgının ilk harfi büyük olmalıdır lütfen forum kurallarını okuyunuz

dnm258

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımcı olacak yok mu?

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Spam göndericiler tarafından yaygın olarak kullanılan bir diğer yöntem ise alıcıya bir ileti göndermek ve 'Gönderen:' alanına aynı adresi yazmaktır. Spam göndericiler sizin adresinizden gönderilen bir postanın spam filtrelerimizden hemen geçebileceğini düşünürler. Ama bu, o kadar kolay değil! Gmail tüm postalarınıza kimlik doğrulama uygular ve böylece iletinin gerçekten sizin tarafınızdan gönderilmediği anlaşılır. Bu sahte iletileri Spam klasörünüze yerleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Gmail e-posta adresinizi 'ben' ile değiştirdiğinden, ileti listelerine baktığınızda Spam klasörünüzde gönderenin 'ben' olduğu spam postalar görebilirsiniz. Bu durum birinin iletilerinizdeki iade adresini sizin adresinizle değiştirmiş olması anlamına gelir.

Gözümüzden kaçan bir ileti olmaması için, lütfen istenmeyen iletinin yanındaki kutuyu işaretleyip gelen kutunuzun üzerinde yer alan Spam Olarak Bildir düğmesini tıklayarak veya iletiyi açıp iletinin üzerindeki Spam Olarak Bildir düğmesini tıklayarak bu iletileri bize bildirin.

Bu yasadışı iletilerin tam başlıklarını spam@uce.gov adresinden Federal Ticaret Komisyonu'na göndererek spam göndericilerin durdurulmasına yardım edebilirsiniz.

Kimlik hırsızlığı mağduru olduğunuzu düşünüyorsanız, yerel yetkili mercilerinizle bağlantı kurmanızı öneririz.