Gmail Etiketleri Yenilendi

Bu konuyu okuyanlar

Cem

Müdavim
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
1,028
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Gmail Etiketleri Yenilendi



Google’ın resmi e-posta istemcisi Gmail’in yenilikleri dur durak bilmiyor. Bu gelişmelere son olarak daha düzenli ve koyla bir kullanım sağlayan etiketler de eklendi


Her gün türlü bahanelerle defalarca kullandığımız Google, e-posta hizmeti Gmail'in geliştirilmesi üzerinde son aylarda inanılmaz mesafe kaydetti. Görünümden arka planda çalışan altyapıya kadar çeşitli yeniliklerle güncellenen Gmail son olarak çevrimdışı (Offline) kullanılabilirlik kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Hala Offline Gmail'i denemediyseniz, buradan ilgili makaleye, buradan ise Gmail'in anasayfasına ulaşabilirsiniz).


gmail_etiket1233930318.jpg

Yeni Düğme Tasarımı
Gmail'in sunduğu en yeni geliştirme ise e-postaları düzenlemeyi ve takip etmeyi kolaylaştıran etiket uygulaması ile ilgili. Esasen etiket uygulaması yeni değil ancak daha konforlu bir kullanım için yapılan güncelleme kayda değer. Gmail kullanıcısıysanız fark etmiş olabileceğiniz üzere kullanıcı arayüzünde üst kısımda yer alan düğmelerin şekli biraz daha değişmişti. Bu yeni kutu düğmelerine yenilik olarak Etiketler (Labels) düğmesi eklendi. Böylece gelen e-postaları çok daha kolay bir şekilde etiketleyebiliyorsunuz.


gmail_etiket31233930360.jpg

E-postayı açtıktan sonra etiketler ile filtreleme artık çok kolay
Eğer klavye kısayollarını açarsanız "L" tuşu da sizi etiketlere götürecek ve buradan artık aktif hale gelen otomatik tamamlama özelliğini kullanabileceksiniz. ‘Taşı' düğmesini kullanarak istediğiniz etikete yönlendirmeniz daha düzenli ve okunması kolay bir posta kutusu oluşturmanıza izin verecektir.



Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net
 

yusufsan21

Müdavim
Katılım
27 Eylül 2008
Mesajlar
6,978
Reaksiyon puanı
35
Puanları
48
Anlayamıyorum moderatör ama sadece 422 mesajı var ? !!!
 

Peter

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
8,051
Reaksiyon puanı
88
Puanları
0
gmail son aylada hareketli beğeniyorum ;)
 

Son mesajlar

Üst