Gmail Çevrimdışı Çalışacak

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Google'ın e-posta servisine internet erişiminiz olmadığı zamanlarda da giriş yapmak ister miydiniz? İşte Gmail'in yeni numarası.

Şimdilik sadece Gmail Labs içerisinde kullanılabilir olsa da, Google e-posta servisinde önemli bir yeniliğe imza atıyor. Bundan böyle Gmail'i internet bağlantısı yokken kullanmak da mümkün olacak.

Özellik aktif edildiğinde, Gmail servisi, Google Gears vasıtasıyla e-posta kutunuzu bilgisayarınıza indiriyor. İnternete bağlı kaldığınız sürece, bilgisayarınızdaki önbellek, sürekli olarak Gmail sunucularıyla senkronize ediliyor.

Gmail Kendi Yolunu Buluyor

Bağlantıyı kaybettiğinizde ise Gmail otomatik olarak çevrimdışı moda geçiyor. Bu sayede mesajlarınızı okumak, yıldız koymak, etiketlemek ve diğer tüm e-posta işlemlerini yerine getirmek bilgisayarınızın hafızasından mümkün oluyor.

Gönderdiğiniz e-postalar da, Gmail herhangi bir bağlantı tespit ettiği anda alıcısına iletiliyor. Henüz ilk aşamalarında bulunan çevrimdışı Gmail özelliği, sadece Gmail Labs'e erişebilen kullanıcılar tarafından denenebiliyor.

:: Gmail'i çevrimdışı kullanmak fayda getirir mi?

Bilgi İçin : Gmail
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben zaten Outlook'ta kullanıyorum Gmail'i ve her dakika başı mailleri kontrol edip indiriyor bilgisayara.Onun için çok da gerekli değil bana :)

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben zaten Outlook'ta kullanıyorum Gmail'i ve her dakika başı mailleri kontrol edip indiriyor bilgisayara.Onun için çok da gerekli değil bana :)
Bence de çok matah bir özellik değil. Ama google'ın yenilikçi yaklaşımına hastayım. :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Güzel uygulama :)

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gelen mailleri sms yoluyla atsa, gmail'e ne kadara patlar acaba..

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Thunderbird kullanıyoruz, yetiyor.

Böyle giderse, yakında herşeyimiz Google markalı olacak

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Thunderbird kullanıyoruz, yetiyor.

Böyle giderse, yakında herşeyimiz Google markalı olacak

Bence Google sadece bilişim değil diğer sektörlere de el atsın. Mesela bu boykot ortamında bir cola üretse deli gibi satar.