GM E-tab 5 orjinalde ne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hktr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=461294]hktr[/MENTION] [MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION]
bahane bulmayın bana, derslere yardımcı olabilecek altyapı yok diye şikayet ediyorsunuz da sanki şu uğraştığınız işler ders içinmiş gibi konuşuyorsunuz
derste işine yaramıyorsa koy kenara, kurcalamak zorunda değilsin, bi para vermedin

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@hktr @Mr.Utar
bahane bulmayın bana, derslere yardımcı olabilecek altyapı yok diye şikayet ediyorsunuz da sanki şu uğraştığınız işler ders içinmiş gibi konuşuyorsunuz
derste işine yaramıyorsa koy kenara, kurcalamak zorunda değilsin, bi para vermedin

birincisi şuan dersmi var ikincisi ders için yeterli kaynak mı öğretmenlerin söylediği şu " bu tabletleri derste görürsem alırım "

şu tabletler israfdan başka birşey değil koymuşlar 2 GB Rami , 8 çekirdeği hiçbirşey uygulanmıyor 512 MB da koysa çok farklı olacağını sanmıyorum, eba marketteki oyunları da 7 yaşındaki çocuk bile oynamaz ilk başta apk engeli olmadan oyunları yükleyen yükledi.

Reaksiyon puanı
2,148
birincisi şuan dersmi var ikincisi ders için yeterli kaynak mı öğretmenlerin söylediği şu " bu tabletleri derste görürsem alırım "

şu tabletler israfdan başka birşey değil koymuşlar 2 GB Rami , 8 çekirdeği hiçbirşey uygulanmıyor 512 MB da koysa çok farklı olacağını sanmıyorum, eba marketteki oyunları da 7 yaşındaki çocuk bile oynamaz ilk başta apk engeli olmadan oyunları yükleyen yükledi.

bahanelere bak yahu
ders yok diye kurcalama hakkın mı oluyor?
çocukluğuna veriyorum ama bu aletler siz oyun oynayın diye değil, işine yarayacağı günü bekle, o gün hiç gelmezse hiç kullanma orası sizi ilgilendirmez

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
200-300 liraya hem de Samsung tabletler var. Farklı şeyler yapacaksanız onlardan alın.
Para yok diyenler de bugün bir genç aile durumu kötü olsa gider o parayı bir yaz tatilinde fazlası ile kazanır. Tablette bilmem ne izlyeceğine gitsin çalışsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tablet s2 gibi gorununuyor onun romu olmazmi ( google guvenlik s2 goruyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kasayı açan arkadaş SD kartı çıkartıp denedimi. Eğer sistem ordaysa direk karttan sistem üzerinde oynama yapılabilir belki.