Gm discovery lg nexus 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fikris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaslar cevremde olan bir arkadasimin nexus 4 cep telefonu var ve benim dsicovery telefonuma takas teklif etti sizce ne yapmaliyin? Nexus 4 bana gorsellik olarak cok bos bir telefon olarak gorundu stok android cok iyi aslinda menuler kayiyor ama bazi kisisellestirme durumlarinda problem cikar mi? Sizce ne yapmaliyim?

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkdasının nexus4 u temizse güveniyorsan kesinlikle değiştir.Nexus4 hertürlü üstün bir telefon tek dezavantajı sd kart taklmıyor. Hafıza arttırlımıyor. Ama sana 13 gb yeter diyorsan takası yap. Sağlam telefon.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Kesin bir şey vardır. Yoksa aklı başında olan hiç kimsi nexus 4'ü verip yerine discovery kullanmaz.

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nexus'un sensöründe bir problem vardı sadece şu an telefon serviste

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bırak başkasıyla değişsin o zaman

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaslar cevremde olan bir arkadasimin nexus 4 cep telefonu var ve benim dsicovery telefonuma takas teklif etti sizce ne yapmaliyin? Nexus 4 bana gorsellik olarak cok bos bir telefon olarak gorundu stok android cok iyi aslinda menuler kayiyor ama bazi kisisellestirme durumlarinda problem cikar mi? Sizce ne yapmaliyim?

Stabilite ve güncelleme önemliyse Nexus 4 ile takas yap. Arayüz kişiselleştirmelerinden yoksun kalıcağınıda unutma Nexus 4 saf android bir cihazdır ayrıca Multimedia ve Kamerayı göz ardı etmelisin.