Gm 9 pro

Kenan bicen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Slm general mobile android 10 beta yayinlamisti.. suan kacinci beta da. Tam surum nezaman gelecek.. general Mobile net bir bilgi vermiyor..

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Net bir bilgi yok Android 10 icin, Custom ROM’larla veya Android Beta’ya katılarak edinebilirsiniz (GM’in Android güncellemesi verme olarak yaşamış olduğu sorunlar var, Google tarafı da Android One projesine pek bakmıyor artık, başka örnek olarak Mi A2 Lite’in aldığı Android 10 güncellemesi).

Kenan bicen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Net bir bilgi yok Android 10 icin, Custom ROM’larla veya Android Beta’ya katılarak edinebilirsiniz (GM’in Android güncellemesi verme olarak yaşamış olduğu sorunlar var, Google tarafı da Android One projesine pek bakmıyor artık, başka örnek olarak Mi A2 Lite’in aldığı Android 10 güncellemesi).
Teşekkürler

Kenan bicen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Durum öyle fakat fırsattan istifade birçok kişi bu cihaza Android 10 ROM’u derledi bile (aynısı EU’nun ilk Android one cihazı diye 4G’ye de çok geç güncelleme aldı diye 5+’a da oldu).
Umarım en kisa zamanda düzelir.. ve bir an once güncelleme verirler

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
xiaomi-huawei-oppo ve bilimum ucuz telefon general mobile'i bitirdi. Bundan sonra pek sesleri çıkmaz.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
General Mobile güncelleme konusunda hep yuvarlak cevaplar veriyor. Belki tüm markalar böyledir, bilemiyorum. Daha önce GM kullandığım için sadece onu biliyorum.

2016 yılında GM Discovery Air aldım. Hata düzeltme dışında telefona yükseltme güncellemesi gelmedi. General Mobile'ı arayıp güncelleme gelecek mi, diye sordum. Tüm modelleri için çalışmalarının sürdüğünü söylemişti. O günden sonra da hiçbir güncelleme almadı. Yani milletin gazını alıyorlar biraz.