alioskiiii
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 134
Gm 5 plus ile p9 lite tkas edilir mi
Uste para alirimPerformans açısından p9 lite daha iyi bence takas edilebilir ama üste para verilecek mi o da önemli verilecek ise ne kadar ? Ama başa baş para verilmeyecek ise düşünmeden alınır
gm 5 plus'u değiştirmeyin derim ≫ HiSilicon Kirin 655 vs Qualcomm Snapdragon 617 : Aralarındaki fark nedir? işlemci farkları snapdragon 617 daha iyi duruyor ve hızlı şarj var (ama General Mobile GM 5 Plus (Tek Hat) - Huawei P9 Lite (2017) Karşılaştırması - Epey performasta puan olarak p9 lite'nin daha iyi olduğunu söylüyor ikilemde kaldım açıkcası, iki cihazı kıyasla ve ikisi ile de oyun oyna hangisi daha rahat geliyorsa onu al derim ve gm 5 plus'a kat kat daha fazla rom geliştirildiğini unutma derim ileride sürüm hataları alırsan sürüm yükseltmede önün açık)Uste para alirim
Huawei de surekli guncelleme alan bir cihaz amagm 5 plus'u değiştirmeyin derim ≫ HiSilicon Kirin 655 vs Qualcomm Snapdragon 617 : Aralarındaki fark nedir? işlemci farkları snapdragon 617 daha iyi duruyor ve hızlı şarj var (ama General Mobile GM 5 Plus (Tek Hat) - Huawei P9 Lite (2017) Karşılaştırması - Epey performasta puan olarak p9 lite'nin daha iyi olduğunu söylüyor ikilemde kaldım açıkcası, iki cihazı kıyasla ve ikisi ile de oyun oyna hangisi daha rahat geliyorsa onu al derim ve gm 5 plus'a kat kat daha fazla rom geliştirildiğini unutma derim ileride sürüm hataları alırsan sürüm yükseltmede önün açık)
Bilemiyorum açıkcası dediğim gibi hangisi sana rahat geliyorsa ondan yana ol çünkü farklı kaynaklar farklı şeyler söylüyorlar, gm 5 Plus tanıdığım bir telefon annemde olduğundan ama p9 lite için bir şey söyleyemiyorum sadece internetten baktıklarımdan yola çıkıyorum orada da farklı kaynaklar farklı şeyler söylüyorlarHuawei de surekli guncelleme alan bir cihaz ama
P9 lite kullandim sıkıntısız ve seri cihazdiBilemiyorum açıkcası dediğim gibi hangisi sana rahat geliyorsa ondan yana ol çünkü farklı kaynaklar farklı şeyler söylüyorlar, gm 5 Plus tanıdığım bir telefon annemde olduğundan ama p9 lite için bir şey söyleyemiyorum sadece internetten baktıklarımdan yola çıkıyorum orada da farklı kaynaklar farklı şeyler söylüyorlar
2 GB ramli versiyon p9 lite vs gm 5 plus yaparsak gm 5 plus daha mantıklı ama 3 GB ram ile yaparsak emin olamıyorum takas hangi model ile olacak ?P9 lite kullandim sıkıntısız ve seri cihazdi
Her ikiside 2017 model p 9 lite da 3gbram2 GB ramli versiyon p9 lite vs gm 5 plus yaparsak gm 5 plus daha mantıklı ama 3 GB ram ile yaparsak emin olamıyorum takas hangi model ile olacak ?
Nedenlite modelle takas edilmez...
lite model kırpılmış model oluyorda ondan...
Anlamadimlite model kırpılmış modl oluyoda ondan...
ama kişi gm 5 Plus'tan geçiyor iki cihaz da giriş/orta seviye cihazlar (zamanına göre) olduğundan pek fark/problem olmayacaktırram, rom, özellikler azaltılıyor...
normal çalışıyo ama çok hatalı birde dokunmatik arada gidip geliyoGM5P normal calisiyorsa degisme.
Baktirt ona servisinde yoksa bozuk sattin diye basini agritir.normal çalışıyo ama çok hatalı birde dokunmatik arada gidip geliyo
kuzenimle takas edecegiz zaten bozuk verse dahi geri alirimBaktirt ona servisinde yoksa bozuk sattin diye basini agritir.