GM 5 Plus Android 7.0 Güncellemesi Ne Zaman?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Flash161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Çok yakın belide yarından da yakın şaka ama yakında geliyor

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Telefonu kullanıyorum ve bu fiyata bu telefon çok iyi, ama gm gerçekten sınıfta kaldı güncelleme konusunda.

Telefonun en büyük reklamı güncelleme desteğiydi, yöneticiler lansmanda mangalda kül bırakmadı vs ve şimdi eylül sonu, ki herkese aynı anda gelmeyecek (güvenlik güncellemelerinden iyi biliyoruz) ve ekime sarkacak...

Evet güncelleme kimseyi aya çıkartmayacak bunu iyi biliyoruz ama en büyük reklam unsurun olan şeyi yapamazsan ne güven kalır ne birşey...

Yetkililer de: "Diğer markalara göre çok kısa bir zaman dilimi" şeklinde açıklama yapıyor hesap sorunca.

Arkadaş ben telefonu diğer markalarla karşılaştırma derdinden kurtulmak için aldım onu ne yapalım :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Telefonu kullanıyorum ve bu fiyata bu telefon çok iyi, ama gm gerçekten sınıfta kaldı güncelleme konusunda.

Telefonun en büyük reklamı güncelleme desteğiydi, yöneticiler lansmanda mangalda kül bırakmadı vs ve şimdi eylül sonu, ki herkese aynı anda gelmeyecek (güvenlik güncellemelerinden iyi biliyoruz) ve ekime sarkacak...

Evet güncelleme kimseyi aya çıkartmayacak bunu iyi biliyoruz ama en büyük reklam unsurun olan şeyi yapamazsan ne güven kalır ne birşey...

Yetkililer de: "Diğer markalara göre çok kısa bir zaman dilimi" şeklinde açıklama yapıyor hesap sorunca.

Arkadaş ben telefonu diğer markalarla karşılaştırma derdinden kurtulmak için aldım onu ne yapalım :)

Yahu dur cihaz yeni çıktı. :) Çoğu Nexus'larla aynı anda alıyorsun. Beta programına katılanlar yeni aldı. Android 7.1, 7.1.1 ve 7.1.2'yi çıktığı gün alacaksın.

7.0'ın geç gelmesinin nedeni Google ile olan Android One programının gecikmesi. GM 4G'deki gibi bundan sonra ki güncellemeleri aynı gün alacaksın.

Ayrıca diğer firmalar yeni yıldan itibaren vermeye başlayacak. :)