GM 5 Plus Alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mam8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mam8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1000-1100 TL civarında donanım-yazılım olarak en sağlam
Gm5 plus'ı buldum.fakat bazı kronik sorunlar varmış. Bunlar düzeldimi?
Telefonu almalımıyım ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
İthalatçı tarafına bakarsan 1300 TLye Xioami Mİ5S öneririm.

Mam8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tr garantili tercihim.bu durumda gm5 plus'ı almak mantıklı mı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bilemem. Ben yine Mİ5S alırdım. Arkadaşım dün aldı iyi cihaz
GM5 Plus kulubünden görüş alabilirsin.

MarioMan531905

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Gm Şarj Soketi Ve Isınma Problemleriyle Duydum Ve Kullandım Kullandığımdada gördüm yani o fiyata p9 lite bakabilirsin genede senin fikrin

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne P9 Lite fanatizimi bu ya bir ben mi göremiyorum kerametini

Muhammed Okuroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Babamda var gm5 plus 6 ay kadar bir süredir. Küçük kardeşim her gün saatlerce Youtube dan video izler ve ufak tefek her telefonun kaldırabileceği (talking tom vs.) oyunlar oynar. Bu kullanım senaryosunda ısınma vb sorun görmedim. Soket sıkıntısı da olmadı bugüne kadar. Beğenmediğim tek yönü kamerasında özellikle on kamerayı açtığımda o kadar net ki ayna gibi gösteriyor yüzümdeki her detayı fakat deklânşöre basıp da fotoğrafı çekince fotoğrafın kalitesi gözle görülür bir şekilde düşüyor. Buna rağmen fena da çekmiyor aslında. Telefonla ilgili gözlemlerim bu kadar başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım

Mam8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Babamda var gm5 plus 6 ay kadar bir süredir. Küçük kardeşim her gün saatlerce Youtube dan video izler ve ufak tefek her telefonun kaldırabileceği (talking tom vs.) oyunlar oynar. Bu kullanım senaryosunda ısınma vb sorun görmedim. Soket sıkıntısı da olmadı bugüne kadar. Beğenmediğim tek yönü kamerasında özellikle on kamerayı açtığımda o kadar net ki ayna gibi gösteriyor yüzümdeki her detayı fakat deklânşöre basıp da fotoğrafı çekince fotoğrafın kalitesi gözle görülür bir şekilde düşüyor. Buna rağmen fena da çekmiyor aslında. Telefonla ilgili gözlemlerim bu kadar başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
Ortalama şarj ne kadar gidiyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Gm Şarj Soketi Ve Isınma Problemleriyle Duydum Ve Kullandım Kullandığımdada gördüm yani o fiyata p9 lite bakabilirsin genede senin fikrin
o tarih oldu usb type-c ısınma yok gm4 o iki tane var gm5p ısınma yok olsa bu tellerin sahipleri kıl teyzeler dillerinden kurtulamazdık...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
gm5p 32gb moto g4 16 kaybeden moto birde trojen hikayesi çıkartmilar ona gevura para vermeyin yerli varken yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
gm5p 32gb moto g4 16 kaybeden moto birde trojen hikayesi çıkartmilar ona gevura para vermeyin yerli varken yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...
Hafıza kartı takılır zor bişey değil. Gm nasıl yerli oluyor acaba. Parça yabancı, tasarım yabancı, yazılım yabancı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Hafıza kartı takılır zor bişey değil. Gm nasıl yerli oluyor acaba. Parça yabancı, tasarım yabancı, yazılım yabancı.
üretici Türk şirketi sana göre iphone da çin malı o sapına kadar U.S.A tamamını tek şirketin üretmesi delilik olur kimse almaz onu cpu,gpu,ram üretmek başka şey.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
üretici Türk şirketi sana göre iphone da çin malı o sapına kadar U.S.A tamamını tek şirketin üretmesi delilik olur kimse almaz onu cpu,gpu,ram üretmek başka şey.
İphone işlemci tasarımı, tasarım ve en önemlisi yazılımını kendi yapıyor. Arada uçurum var

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
olduğu kadarıyla da yerli isviçre saatlerinde %60 isviçrede üretilmesi isviçre malı yapıyor...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ona bakarsan dünyanın yarısından fazlası Cengizhan'nın soyundan geliyor ama Moğol değiller...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
O zaman bizim arabaya damper takarsam tır, kanat takarsam uçak olur.
adamın biri 131 şahini tır yapmıştı ve başka bir adamın teki 60larda arabaya kanat ve uçak motoru ekleyip uçan araba yapmış federal havacılık kurumu onu araba ehliyeti ve uçak için gerekli sertifikasız kullanımını yasaklamış...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
adamın biri 131 şahini tır yapmıştı ve başka bir adamın teki 60larda arabaya kanat ve uçak motoru ekleyip uçan araba yapmış federal havacılık kurumu onu araba ehliyeti ve uçak için gerekli sertifikasız kullanımını yasaklamış...
İki örnektede görüldüğü üzere kişiler kendisinden bişeyler eklemiş hazırı ben ürettim diyip piyasaya çıkmamışlar. Bişeyi ben yaptım demek için kendinden bişeyler katmak gerekiyor. Ben gidip galeriden bi audi a8 alıp satıyorum desem benim üretimim mi olacak?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
İki örnektede görüldüğü üzere kişiler kendisinden bişeyler eklemiş hazırı ben ürettim diyip piyasaya çıkmamışlar. Bişeyi ben yaptım demek için kendinden bişeyler katmak gerekiyor. Ben gidip galeriden bi audi a8 alıp satıyorum desem benim üretimim mi olacak?
o iş öyle yürümüyor bir araba yapmak istedin diye motor yapmak zorunda değilsin renault yapıp satar onun motorunu koyarsın alt takımlar da öyle telefon da öyle cpu,gpu,depolama ve ram satın alır koyarsın yoksa altından kalkamazsı sonuç vertu'dan pahalı olur...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
o iş öyle yürümüyor bir araba yapmak istedin diye motor yapmak zorunda değilsin renault yapıp satar onun motorunu koyarsın alt takımlar da öyle telefon da öyle cpu,gpu,depolama ve ram satın alır koyarsın yoksa altından kalkamazsı sonuç vertu'dan pahalı olur...
Benim dediğime geldin işte. Herşeyini kendin yapacaksın demedim zaten. Kendinden bişeyler katacaksın dedim. Yazdıklarımı tekrar iyice okuyup anlamanı tavsiye ediyorum

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar 1000-1100 TL civarında donanım-yazılım olarak en sağlam
Gm5 plus'ı buldum.fakat bazı kronik sorunlar varmış. Bunlar düzeldimi?
Telefonu almalımıyım ?
İthalat garantili mi 5s alınır.

kokusuzmal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

masal o type c soketi sorunsuz tabi sen düzgün takmazsan her soket sorun çıkartır... GM 5 PLUS iyidir...

Son düzenleyen moderatör: