Kullandığım Telefon Olduğu İçin Söyledim Fikir SonuçtaNe P9 Lite fanatizimi bu ya bir ben mi göremiyorum kerametini
Kusura bakmada öyle çok P9 Lite diyorlar ki rüyama girecek artıkKullandığım Telefon Olduğu İçin Söyledim Fikir Sonuçta
Ortalama şarj ne kadar gidiyorBabamda var gm5 plus 6 ay kadar bir süredir. Küçük kardeşim her gün saatlerce Youtube dan video izler ve ufak tefek her telefonun kaldırabileceği (talking tom vs.) oyunlar oynar. Bu kullanım senaryosunda ısınma vb sorun görmedim. Soket sıkıntısı da olmadı bugüne kadar. Beğenmediğim tek yönü kamerasında özellikle on kamerayı açtığımda o kadar net ki ayna gibi gösteriyor yüzümdeki her detayı fakat deklânşöre basıp da fotoğrafı çekince fotoğrafın kalitesi gözle görülür bir şekilde düşüyor. Buna rağmen fena da çekmiyor aslında. Telefonla ilgili gözlemlerim bu kadar başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
Mİ5S'i al keyfine bak.Ortalama şarj ne kadar gidiyor
Bir günü rahat çıkarıyor.Ortalama şarj ne kadar gidiyor
o tarih oldu usb type-c ısınma yok gm4 o iki tane var gm5p ısınma yok olsa bu tellerin sahipleri kıl teyzeler dillerinden kurtulamazdık...Gm Şarj Soketi Ve Isınma Problemleriyle Duydum Ve Kullandım Kullandığımdada gördüm yani o fiyata p9 lite bakabilirsin genede senin fikrin
Hafıza kartı takılır zor bişey değil. Gm nasıl yerli oluyor acaba. Parça yabancı, tasarım yabancı, yazılım yabancı.gm5p 32gb moto g4 16 kaybeden moto birde trojen hikayesi çıkartmilar ona gevura para vermeyin yerli varken yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...
üretici Türk şirketi sana göre iphone da çin malı o sapına kadar U.S.A tamamını tek şirketin üretmesi delilik olur kimse almaz onu cpu,gpu,ram üretmek başka şey.Hafıza kartı takılır zor bişey değil. Gm nasıl yerli oluyor acaba. Parça yabancı, tasarım yabancı, yazılım yabancı.
İphone işlemci tasarımı, tasarım ve en önemlisi yazılımını kendi yapıyor. Arada uçurum varüretici Türk şirketi sana göre iphone da çin malı o sapına kadar U.S.A tamamını tek şirketin üretmesi delilik olur kimse almaz onu cpu,gpu,ram üretmek başka şey.
Gm yüzde kaç Türk? Vestel desen tamam da Casper ve Gm yerli değil.olduğu kadarıyla da yerli isviçre saatlerinde %60 isviçrede üretilmesi isviçre malı yapıyor...
O zaman bizim arabaya damper takarsam tır, kanat takarsam uçak olur.ona bakarsan dünyanın yarısından fazlası Cengizhan'nın soyundan geliyor ama Moğol değiller...
adamın biri 131 şahini tır yapmıştı ve başka bir adamın teki 60larda arabaya kanat ve uçak motoru ekleyip uçan araba yapmış federal havacılık kurumu onu araba ehliyeti ve uçak için gerekli sertifikasız kullanımını yasaklamış...O zaman bizim arabaya damper takarsam tır, kanat takarsam uçak olur.
İki örnektede görüldüğü üzere kişiler kendisinden bişeyler eklemiş hazırı ben ürettim diyip piyasaya çıkmamışlar. Bişeyi ben yaptım demek için kendinden bişeyler katmak gerekiyor. Ben gidip galeriden bi audi a8 alıp satıyorum desem benim üretimim mi olacak?adamın biri 131 şahini tır yapmıştı ve başka bir adamın teki 60larda arabaya kanat ve uçak motoru ekleyip uçan araba yapmış federal havacılık kurumu onu araba ehliyeti ve uçak için gerekli sertifikasız kullanımını yasaklamış...
o iş öyle yürümüyor bir araba yapmak istedin diye motor yapmak zorunda değilsin renault yapıp satar onun motorunu koyarsın alt takımlar da öyle telefon da öyle cpu,gpu,depolama ve ram satın alır koyarsın yoksa altından kalkamazsı sonuç vertu'dan pahalı olur...İki örnektede görüldüğü üzere kişiler kendisinden bişeyler eklemiş hazırı ben ürettim diyip piyasaya çıkmamışlar. Bişeyi ben yaptım demek için kendinden bişeyler katmak gerekiyor. Ben gidip galeriden bi audi a8 alıp satıyorum desem benim üretimim mi olacak?
Benim dediğime geldin işte. Herşeyini kendin yapacaksın demedim zaten. Kendinden bişeyler katacaksın dedim. Yazdıklarımı tekrar iyice okuyup anlamanı tavsiye ediyorumo iş öyle yürümüyor bir araba yapmak istedin diye motor yapmak zorunda değilsin renault yapıp satar onun motorunu koyarsın alt takımlar da öyle telefon da öyle cpu,gpu,depolama ve ram satın alır koyarsın yoksa altından kalkamazsı sonuç vertu'dan pahalı olur...
İthalat garantili mi 5s alınır.Arkadaşlar 1000-1100 TL civarında donanım-yazılım olarak en sağlam
Gm5 plus'ı buldum.fakat bazı kronik sorunlar varmış. Bunlar düzeldimi?
Telefonu almalımıyım ?
Gm Şarj Soketi Ve Isınma Problemleriyle Duydum Ve Kullandım Kullandığımdada gördüm yani o fiyata p9 lite bakabilirsin genede senin fikrin