Hocam yorum için teşekkürler. Note 4 kullanıyor musunuzİthalatçı note 4 bakabilirsin aslında
Öğretmenim kullanıyordu sonra note 5 e geçti.Hocam yorum için teşekkürler. Note 4 kullanıyor musunuz
Note 4 donanım yönünden 2 xayi devirir. Bu telefon android 7.0 da alır bir telefona odaklanmış gidiyorsun xa note 4 un çeyrek kalitesinde olamaz işlemcisiyle yarışamaz bir telefon stabil sen güvenlik güncellemesi harici güncellemeye de ihtiyacı yoktur.note 4 bence alınmaz birde ithalatçı garantili bence tercih emeyin 2016 model bir cihaz alın ,note 7 çıktı güncelleme gelmeyecek artık hantal gibi kalacak ,tavsiyem sony XA yönünde
Eğer güvenebilirsen hepsiburadadan ithalatçı garantili xiaomi mi5 de alabilirsin.Snapdragon 820 full hd ekranda çok iyi sonuç verir.Amiral gemisi performansı alırsın.Karar sana kalmış tabi ki.arkadaşlar gm 5 plus almayı düşünüyorum. Isınma, ses cızırtı, ışık sızması gibi şikayetler okudum. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi. Fiyat olarak 1500 e kadar cikabilirim
Kardeşim teklonolojiden anlamadığın belli yaşında küçükmüş zaten sony xa yı ne kadar kullandın ? 1399 TL ye resmen çöp yani. aynı özellikteki telefonlar 700-750 tl den satılıyor.note 4 bence alınmaz birde ithalatçı garantili bence tercih emeyin 2016 model bir cihaz alın ,note 7 çıktı güncelleme gelmeyecek artık hantal gibi kalacak ,tavsiyem sony XA yönünde
yaşla ne alakası var teknolojinin ona kalırsa 80 yaşındaki bir adam teknolojiden ramak anlamıyor ama ben anlıyorum veya,sen ? yaş ile birşey olmaz .cevap veremeyince hemen zaaf arayın zaten Sony XA çöp mü ? gitde biraz inceleme izle bence .Kardeşim teklonolojiden anlamadığın belli yaşında küçükmüş zaten sony xa yı ne kadar kullandın ? 1399 TL ye resmen çöp yani. aynı özellikteki telefonlar 700-750 tl den satılıyor.
Note 4 yanında hikaye olay buyaşla ne alakası var teknolojinin ona kalırsa 80 yaşındaki bir adam teknolojiden ramak anlamıyor ama ben anlıyorum veya,sen ? yaş ile birşey olmaz .cevap veremeyince hemen zaaf arayın zaten Sony XA çöp mü ? gitde biraz inceleme izle bence .
1500 e xiaomi mi 5 öneririm hp dan alabilirsin...arkadaşlar gm 5 plus almayı düşünüyorum. Isınma, ses cızırtı, ışık sızması gibi şikayetler okudum. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi. Fiyat olarak 1500 e kadar cikabilirim