Gm 5 plus alinir mi

Tekno kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kafam karisik 1000 tl butcem var.Gm 5 plus alinir mi.Bazi sorunlari varmis diyorlar.Kafam bu yuzden karisik.Bana gore islemci pil isinma şıklık iyi olmali.Ne dusunuyorsunuz.Veya baska telefon oneriniz var.mi

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Reeder P10 veya -bütçeni bir tık arttırabilirsen- ithalatçı garantili G4 olabilir. Fakat Gm 5 Plus da gayet güzel, alınabilir bir telefon.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Arkadaslar kafam karisik 1000 tl butcem var.Gm 5 plus alinir mi.Bazi sorunlari varmis diyorlar.Kafam bu yuzden karisik.Bana gore islemci pil isinma şıklık iyi olmali.Ne dusunuyorsunuz.Veya baska telefon oneriniz var.mi
Telefonda ısınma sorunu mevcuttur . Diğer her şeyiyle gayet iyi telefon . Isınma sorunu problem değilse öneririm :)

kaddafi14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Paranı çöpe atmak istiyorsan alabilirsin. 999 TL az bir para değil, üstelik yurt dışında 599 TL'ye satılmaktadır. En baba vergilerle bile 999 TL yapmamaktadır. Türk malı diye vergi desteği alıyor ayrıca. 1250 TL'ye müthiş kamerası 2k ekranı olan ithalat garantili G4 al rahatına bak. GM5 PLUS alırsan servisle akraba olursun.

Rmznetka2

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Paranı çöpe atmak istiyorsan alabilirsin. 999 TL az bir para değil, üstelik yurt dışında 599 TL'ye satılmaktadır. En baba vergilerle bile 999 TL yapmamaktadır. Türk malı diye vergi desteği alıyor ayrıca. 1250 TL'ye müthiş kamerası 2k ekranı olan ithalat garantili G4 al rahatına bak. GM5 PLUS alırsan servisle akraba olursun.
Katılıyorum

DiesBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence ideal kullanımda telefona birşey olmaz.GM 5 alabilirsin.Bide Asus Zenfone Serisine de bakabilirsin.Belirlediğin fiyat aralığındaki telefonlardan biridir.LG G3 ve G4 de tavsiye ederim

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefon gercekten cok iyi ben kullandim canavar gibi hizli donma kasma yoktur ozellikleride cok iyi fakat telefon ve ekrani cok buyuk kullanabilirim dersen sorun olmaz saf android olmasi ayrica bir guzellik ilk guncellemeleri direk telefon aliyor. Kamerası, sesi gercekten cok iyi internette gayet hizli 4.5G her zaman cekiyor sorun yaratmiyor bayarya cok rahat 1 gunu cikariyor.