Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GM 5+ alınır mı ve 2. partı olduğu nasıl anlaşılır?
Bence alınmaz, parmak izi okuyucusu yok bataryası beklenenin altında bir performans sergiliyor ve en büyük handikapı grafik işlemcisi FullHD de bazen saçmalayabiliyor. Düzeldi mi bilmiyorum ama ısındığını söyleyen arkadaşlar vardı ve en büyük sorunlarından birisi saf android olması Saf android e herkes iyi diyor fakat hiç numarası ve özel arayüz özellikleri olmadığı için sade arayüzden bir müddet sonra sıkılabilirsin. Bence 5Plus ın tek avantajı Android 7.0 lı olması, tabii bununda bi handikapı var android 7'ye hala birçok uygulama uyumlu değil yaani bu dediklerimden sonra birdaha düşün bence son olarak kelepir ikinci el bulursan 600-700 civarı temiz alınabilir
Hiç saf android kullanmadan önce bende öyle diyordum, Sim Karta kişi eklemek bile bir işkenceye dönüşüyor o kadar övüldüğü kadar iyi değil bana göre. Kullandın mı hiç?
Yaklasik 2-3 hafta bu telefonu arastirip aldim alali 1-2 hafta oldu ve ihtiyaclarimi tamamen karsiliyo pil tasarruflarini acarak kullaniyorum ve bi gunu rahat cikariyo . kamera mukemmel on kamera flasi cok guclu geceleri mukemmel resim cekebiliyorum . Telefon her telefonda oldugu gibi cok ugrasirsan cok oyun oynarsan isinir telefon bi tik daha fazla isiniyo tek kusuru benim icin bu . bu benim icin o kadar onemli degil isininca 2-3 dk dinlendiriyorum soguyo .
Telefonu hepsiburadan aldim 2 . part geldi.
Telefona olumsuz yorumlar cok var am olumlu da cok var . gm nin eski telefonlari skintili olabilir bu telefona da camur atiyolar . Ben herseyiyle memnunum tavsiye ederim .