Curesto
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 38
Merhabalar. GM 20 Pro aldığım için pişmanım. iPhone 6S ile değiştirmek istiyorum. Nasıl olur?
Video performansından memnun değilim, gerek 4K desteği olamaması ve 60 FPS desteği olmamasından birde işlemcisinin giriş seviyesi olmasından. Birde, Realme 6 almamanın pişmanlığını yasıyorum ve bu beni psikolojik olarak rahatsız ediyor.Hangi konularda pişmansınız? 6s de sizi çok çok memnun etmez, emin olun.
O cihazı 2000 e satarsın tahminimce bulursan Galaxy S8 al 4k 60 FPS video kaydı varVideo performansından memnun değilim, gerek 4K desteği olamaması ve 60 FPS desteği olmamasından birde işlemcisinin giriş seviyesi olmasından. Birde, Realme 6 almamanın pişmanlığını yasıyorum ve bu beni psikolojik olarak rahatsız ediyor.
6S, aradığım özelliklere sahip bir cihaz.
Evet Realme 6 çok daha iyi bir tercih olur keşke konu açıp bir danışsaydınız. 6s video olarak iyidir ama uzun vadede sizi çok da memun edeceğini sanmıyorum. Uzun kullanım için düşünmeyin derim.Video performansından memnun değilim, gerek 4K desteği olamaması ve 60 FPS desteği olmamasından birde işlemcisinin giriş seviyesi olmasından. Birde, Realme 6 almamanın pişmanlığını yasıyorum ve bu beni psikolojik olarak rahatsız ediyor.
Keşke, keşke. 1 haftadır pişmanlıktan psikolojim bozuldu. Cihazı en kısa sürede elden çıkarmak istiyorum sadece. Realme 6'ya sahip olmak çok isterdim. Çok ama çok pişmanım.Evet Realme 6 çok daha iyi bir tercih olur keşke konu açıp bir danışsaydınız. 6s video olarak iyidir ama uzun vadede sizi çok da memun edeceğini sanmıyorum. Uzun kullanım için düşünmeyin derim.
Yapacak bir şey yok artık bu aralar ikinci el piyasası çok hareketli. Rahatça elden çıkarırsınız.Keşke, keşke. 1 haftadır pişmanlıktan psikolojim bozuldu. Cihazı en kısa sürede elden çıkarmak istiyorum sadece. Realme 6'ya sahip olmak çok isterdim. Çok ama çok pişmanım.
Bir sorun daha var. Ailem telefonun kutusunu ben evde yok iken buruşturup çöpe atmış. Cihazın kutusunda buruşma mevcut. Bu konuda satış yaparken problem olur mu?Yapacak bir şey yok artık bu aralar ikinci el piyasası çok hareketli. Rahatça elden çıkarırsınız.
Yani çok olacağını sanmam ama ben "defolu mu acaba" diye düşünürdüm şahsen.Bir sorun daha var. Ailem telefonun kutusunu ben evde yok iken buruşturup çöpe atmış. Cihazın kutusunda buruşma mevcut. Bu konuda satış yaparken problem olur mu?
Olmadı, ailemin kullandığı J7 2016 değiştirmeyi düşünüyorum; Sırf vicdan azabından kurtulmak için.Yani çok olacağını sanmam ama ben "defolu mu acaba" diye düşünürdüm şahsen.
S8 de 4k 60 fps video kaydı yok.S8 maksimum 4k 30 fps video kaydı yapıyor.4k 60 fps video kaydı S9 ailesi ve üzeri modellerde var.O cihazı 2000 e satarsın tahminimce bulursan Galaxy S8 al 4k 60 FPS video kaydı var
6s bu saatten sonra alınmaz.Merhabalar. GM 20 Pro aldığım için pişmanım. iPhone 6S ile değiştirmek istiyorum. Nasıl olur?
Benim için, 1080P 60 FPS ve 4K 30 FPS yeterli düzeyde.S8 de 4k 60 fps video kaydı yok.S8 maksimum 4k 30 fps video kaydı yapıyor.4k 60 fps video kaydı S9 ailesi ve üzeri modellerde var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6s bu saatten sonra alınmaz.
Videoda 4k 60 fps bekliyorsan 6s değil ikinci el temiz kullanılmış İphone 8 almanı tavsiye ederim.Video performansından memnun değilim, gerek 4K desteği olamaması ve 60 FPS desteği olmamasından birde işlemcisinin giriş seviyesi olmasından. Birde, Realme 6 almamanın pişmanlığını yasıyorum ve bu beni psikolojik olarak rahatsız ediyor.
İkinci el İphone 8 al keyfine bak.6s 5 yaşında 1 yada 1,5 yıl kullanır sonra elden çıkarmaya çalışırsın.Benim için, 1080P 60 FPS ve 4K 30 FPS yeterli düzeyde.
Güncelleme geldiS8 de 4k 60 fps video kaydı yok.S8 maksimum 4k 30 fps video kaydı yapıyor.4k 60 fps video kaydı S9 ailesi ve üzeri modellerde var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6s bu saatten sonra alınmaz.
Cihazı elden çıkar,para ekleyip ikinci el İphone 8 al keyfine bak.Arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz? Çok pişmanlık yaşıyorum şuan.
iPhone 8 den aşağısı alınmaz artık.Merhabalar. GM 20 Pro aldığım için pişmanım. iPhone 6S ile değiştirmek istiyorum. Nasıl olur?