Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
cümbür cemaat aile dizisinde ara geçişlerde klarnetle 20-30 saniyelik bi fasıl geçiyor. onu bir türlü bulamıyorum. galiba dizi müziği ali atik.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
http://www.uploadmusic.org/musicpla....org/MUSIC/5974991277930663.mp3&autoplay=true

bu şarkının ismini bilen var mı ?

linke tıkalyınca müzik çalmaya başlayacak belki önceden sesi biraz kısmak isteyebilirsiniz

uzun aramalar sonucunda buldum :)

şarkının orjinali yani benim aradığım versiyonu
"KatiushaTheodore Bikel "

linkteki ise sanırım dj kaan gökman tarafından yapılmış
şarkı ismi olarak "katusha feat funky c" yazıyor

benim gibi kafasına takılanı bulmadan rahat edemeyen manyak varsa buyursun :)

bu arada THR isimli üyeye emeklerinden dolaşı teşekür ederim ;)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Adını bir türlü hatırlıyamadım. Şarkının içinde Last night , tonight gibi kelimeler geçiyor? Şarkıyı youtube ve benzeri(google dahil) yerlede bu taglar ile arattım ama şarkının ismi olmadığı için sonuç olumsuz. Bir çok şarkısının videosunuda izledim belki dinlerken bulurum diye ama malaesef olmadı. Şarkıyı bilen ismini yazabilir mi?

barthez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oye mi canto'yu arıyor olabilir misin?
Gloria Estefan & the Miami Sound Machine diye arat, bulabilirsin.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar şimdi bir şarkı var yeni çıkmış heralde.Radyoda dinledim sadece ama şarkıyı bualamadım.Sadece birkaç yeri aklımda kaldı.

Şöyle geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam bir bayan söylüyordu.

" babababbabalara anasıda geliyor " gibi birşey hatırlıyorum.Bilen var mı bu şarkıyı ?

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Evet sıla.

Ozan Doğulu & Sıla - Alain Delon

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
bir şarkı kanalında izlediğim bir müzik videosunu araştırıyorum. tek hatırladığım şarkıyı söyleyen, uçaktaydı. uçak düşerken, karısını telefonla arıyordu, sonra uçak düşüyordu. adamın ruhu o mekanda geziniyordu, sonra caddede yürümeye başlıyordu, klibin sonlarına doğru da karısının olduğu eve varıyordu.

bu şarkıyı bilen var mı

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Arkadaşlar benim aradığım şarkı : HD en reklamında çalan şarkı.CNBC E ve E2 de çıkıyor.hani güle güle düşük çözünürlük diyor ya..umarım anlatabilmişimdir...

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Adını bir türlü hatırlıyamadım. Şarkının içinde Last night , tonight gibi kelimeler geçiyor? Şarkıyı youtube ve benzeri(google dahil) yerlede bu taglar ile arattım ama şarkının ismi olmadığı için sonuç olumsuz. Bir çok şarkısının videosunuda izledim belki dinlerken bulurum diye ama malaesef olmadı. Şarkıyı bilen ismini yazabilir mi?

sanatçının başka videolarını izlemişsin sanatçının adını da ekleseydin daha iyi olurdu

Arkadaşlar benim aradığım şarkı : HD en reklamında çalan şarkı.CNBC E ve E2 de çıkıyor.hani güle güle düşük çözünürlük diyor ya..umarım anlatabilmişimdir...

Esasında ben reklamı izlemedim ama internette gördüğüm videolarda bu ikisi vardı
[VIDEO]
http://www.youtube.com/watch?v=G48bjnj0R04[/VIDEO]

*caramel*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun zamandır bir şarkı arıyoruz ve bulamıyoruz şarkının sadece klibinden birşeyler söyleyebilirim hatırlayan varsa lütfen yazsın eski bir şarkı olması lazım çünkü abim o zamanlar ortakula felan gidiyordu 90 lı yıllardan şimdi klipte herkes çıplak yere bağdaş kurup oturmuş hep birlikte şarkıyı söylüyorlar yabancı bir şarkı bu arada

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Biraz daha açıklayıcı olursan iyi olur, türü filan neydi?Muhakkak dans parçasıdır ama bir kaç şey daha eklersen iyi olur.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Siting miydi neydi ismi yaa bir şarkı vardı..Siting söylüyormuş sanırım..?

:D
Fazla açıklayıcı olmadı kbakmayın.. :D

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Evet bu ' Sting.:) Desert Rose mu? ' :D Ne güzel şarkı yaw bu.. Teşekkrler..

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Police grubu olarak söylediği şarkılardan biri var o da çok güzel. Puff Daady onu yeniden aranje edip söylemişti. Stingin zaten bence en büyük bombası "Shape of my heart".