Gizli klasörleri görüntüleyememe sorunu.

ghost1555

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
[size=11pt]Merhaba arkadaşlar benim çok uğraşıp çözüm bulamadığım sorunum şu; bilgisayarımdaki gizli klasörlerimi açamıyorum :( içinde bana lazım olan önemli belgeler var açamıyorum. Açmak için araçlar/klasör şeçenekleri/görünüm/gizli klasörleri göster uygula tamam diyorum ama göstermiyo tekrardan baktığımda ise araçlar/klasör şeçenekleri/görünüm/gizli klasörleri gösterme seçeneği seçili oluyo :( yani defalarca aynı işlemi yapsamda gene göstermede kalıyo kafayı yicem format attım gene aynı virüsten şüphelendim kaspersky 7 kurdum güncelleme yaptım tarattim bi güzel temizledim gene format attım 2 gün sonra gene aynı sistem cdsini değiştirdim farklı cd ile kurdum gene aynı :( yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden teşekkür ederim....
Widows Sp2
intelpentium 4 cpu 2.66 Mhz, 1 gb ddr ram, 80 gb hdd, 128mb ekran kartı[/size]

TONCE NOT: Konu başlığı forum kuralları madde 17 uyarınca alt mesajlar dahil düzeltildi.

FORUM KURALLARI.

ghost1555

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Galiba kimse yardımcı olamıcak bana :( 20 kere görüntülenmiş ama cvp yazan yok :(

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
format attıktan sonra da aynı şeyi yapıyosa yüklediğin bi programdan dolayı olabilir, başka bişey gelmiyo aklıma, çünkü bunu yapmaması lazım

tabiihab

Asistan
Reaksiyon puanı
1
klasörler başkası tarafından silinmiş olabilir mi? arkadaşında dediği gibi böyle yapmaması lazım. bence bi şekilde silinmiştir onlar.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bende aynı sorunla karsılasmıstım söyle yaptım : baska bi kullanıcı actım mesela guest ordan girince gizli dosyaları görebiliyordum admin kullanıcımdan göremiyordum istersen bi dene ama sunuda söylemem lazım ben format atınca gecmişti... kolay gelsin.

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ulaşmak istediğin dosyalar sistem dosyası olarak geçebilir mi acaba? Sistem dosyalarını göster gibi bir seçenek olacak aynı yerde son bir şansla o olabilir. Onun dışına DOS'la ulaşabilirsin...

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hard Disk özelliklerine girip o anda bağlı olduğun kullanıcıya sorunlu diks üzerinde full yetki ver.
Yetkiyi verdigin ekranda alt tarafta bir buton daha olacak details veya propertisin tam hatırlamıyorum şimdi o bölüme girip daha derin yetki atayabilecegin bir alana gelceksin. Buradada kullanmış olduğun kullanıcıya full yetkiyi verip tüm alt klasörlerede uygulayımmı sorusuna evet cevabı vereceksin. Bu işlem diskteki data büyüklügüne bağlı olarak uzun sürebilir. Eğer düzgün yaptıysan sorunsuz girmen gerek. Hala giremiyorsan diski encript etmişindir diyeceğim. Onuda çözen hacker proğramları var. onları ben tavsiye etmem. bir işini görürler ama arka tarafta mutlaka sistemine kendilerine yarayacak seni zor durumda bırakcak bir program mutlaka atarlar bilgisayarına.

nfmtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
format attım diyosun. bi yandan yanlışlıkla gitmiş olmasın dosyalar

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Başlat->Çalıştır->cmd yap. Dosyaların bulunduğu klasöre git ve tüm dosya ve klasör niteliklerini attrib komutuyla iptal et ve arşive çevir ("attrib -s -r -h +a") sorun kalmaz. C:\Autorun.inf dosyasınıda virüs oluşturuyor onunda niteliğini "attrib -s -r -h +a" yapıp silmeni tavsiye ederim. Kolay gelsin..

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
ghost1555, gizli dosyaları tekrar görüntülemek için gerekli scripti de buradan indirebilirsin. Bu scriptin nasıl çalıştığını ve neler yapman gerektiğini de ayrıntılı olarak buradan okuyarak öğrenebilirsin. Kolay gelsin...