Giyimde Hangi Markayı Tercih Ediyorsunuz?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
evet arkadaşlar giyimde(bay,bayan farketmez) hangi markayı tercih ediyorsunuz?Alt (pantolon,etek ..vs) üst(kazak-tsirt-gömlek...vs) klasik ,spor ayakkabı..vs şeklinde nedenleriyle belirtmenizi bekliyorum

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Markaya dikkat etmiyorum. Şık olması daha önemli bana göre.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Herhangi bir takintim yok. Ne hosuma gidiyorsa onu giymeyi tercih ediyorum.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Fiyat performans uyumunu yakaladım mı hoşuma giden her şeyi de alırım.

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Kalitenin 1 ve 2 numaralı adresi olan lc waikiki ve defakto dan giyiniyorum. Tabi ki de fakir değilim.

Nelalexius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Günlük giyimi AdL'den, spor giyimi ve pijamaları Relax Mode'dan, spor ayakkabısını Nike'dan alıyorum. AdL ve Relax Mode'dan alışveriş yapmamın sebebi güzel, rahat ve kaliteli ürünler satıyor olmaları. Şu ana kadar aldığım hiçbir üründen pişman olmadım. Nike'dan alışveriş yapmamın sebebi de ayağımın başka bir ayakkabıda rahat etmemesi. Hiçbir şekilde Nike dışında ayakkabı giyemiyorum giysem bile yürüyüşe çıkamıyorum çünkü bir zaman sonra ağrı yapmaya başlıyor. Son 2-3 senedir de Mavi'den alışveriş yapmaya başladık. Annem pantolonlarını çok rahat buluyor ben de sadece hırka ve kazak alıyorum, aldıklarımda şu ana kadar hiç sünmedi/deforme olmadı.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Giyimde kesinlikle marka takıntım yoktur ama ayakkabıyı gidipte Kinetixten almam. Günde 10 saat ayakta duruyorum yeri geliyor. Nike, Vans ve Columbia'dan şaşmam yıllardır, bir kere bile pişman etmedi bu markalar beni.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ben kalitesiz ürün alıyorum demedim. Sadece hoşuma gideni alıyorum. Genellikle lc waikiki den alıyorum.
bende lcw den ,defacto dan hangi ürünü aldıysam hep pişman olmuşumdur.pek dayanıklı olmuyor ve kumaşları genellikle naylon, polyester türünden
--- Gönderi Güncellendi ---
Giyimde kesinlikle marka takıntım yoktur ama ayakkabıyı gidipte Kinetixten almam. Günde 10 saat ayakta duruyorum yeri geliyor. Nike, Vans ve Columbia'dan şaşmam yıllardır, bir kere bile pişman etmedi bu markalar beni.
ya diğerlerini?
Kalitenin 1 ve 2 numaralı adresi olan lc waikiki ve defakto dan giyiniyorum. Tabi ki de fakir değilim.
sanırım bu iki mağazadan birtek ben memnun değilim.bende uygun fiyat ve kaliteli ürün arıyorum ama malesef bulamıyorum
Günlük giyimi AdL'den, spor giyimi ve pijamaları Relax Mode'dan, spor ayakkabısını Nike'dan alıyorum. AdL ve Relax Mode'dan alışveriş yapmamın sebebi güzel, rahat ve kaliteli ürünler satıyor olmaları. Şu ana kadar aldığım hiçbir üründen pişman olmadım. Nike'dan alışveriş yapmamın sebebi de ayağımın başka bir ayakkabıda rahat etmemesi. Hiçbir şekilde Nike dışında ayakkabı giyemiyorum giysem bile yürüyüşe çıkamıyorum çünkü bir zaman sonra ağrı yapmaya başlıyor. Son 2-3 senedir de Mavi'den alışveriş yapmaya başladık. Annem pantolonlarını çok rahat buluyor ben de sadece hırka ve kazak alıyorum, aldıklarımda şu ana kadar hiç sünmedi/deforme olmadı.
daha önce nike almıştım.ama ayağımı yakıyordu.daha almıyorum.adidas aldım fena değil ama çok pahalı.aynı kalitede daha uygunaa başka ürün arıyorum

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
bende lcw den ,defacto dan hangi ürünü aldıysam hep pişman olmuşumdur.pek dayanıklı olmuyor ve kumaşları genellikle naylon, polyester türünden

ya diğerlerini?

sanırım bu iki mağazadan birtek ben memnun değilim.bende uygun fiyat ve kaliteli ürün arıyorum ama malesef bulamıyorum

daha önce nike almıştım.ama ayağımı yakıyordu.daha almıyorum.adidas aldım fena değil ama çok pahalı.aynı kalitede daha uygunaa başka ürün arıyorum
Diğerlerini derken spor ayakkabı haricini kastettiniz sanırım. 2 tanecik kösele ayakkabım var, onlarıda düğünden düğüne giyiyorum. :D Markalarını bile bilmiyorum, diğer kutuların altında kaybolmuşlar. :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Diğerlerini derken spor ayakkabı haricini kastettiniz sanırım. 2 tanecik kösele ayakkabım var, onlarıda düğünden düğüne giyiyorum. :D Markalarını bile bilmiyorum, diğer kutuların altında kaybolmuşlar. :D
e öyle ya.sadece ayakkabı giymiyorsunuzdur :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Marka takıntım yok , beğendiğimi alır kullanırım.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
pazarda üstüme ne uygun varsa giyiniyorum
arada kaliteli mallarda pazara düşüyor kaç senedir giydiğim loft hırkam gibi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
mavi - ltb - colins - loft tercihlerim arasında

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Arkadaşlar Ayakkabının ömrü ne kadar oluyor ? Ya da size ne kadar dayanıyor?

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Arkadaşlar Ayakkabının ömrü ne kadar oluyor ? Ya da size ne kadar dayanıyor?
Ben ayakkabı konusunda aşırı takıntılıyım. Belki 100 çift ayakkabı var evde. İçlerinde 6 yıllık ayakkabılar var, gerisini sen düşün :D

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Ben ayakkabı konusunda aşırı takıntılıyım. Belki 100 çift ayakkabı var evde. İçlerinde 6 yıllık ayakkabılar var, gerisini sen düşün :D
:D Evde 4 çift ayakkabı var. 2 tanesini hiç giymedim. Giymedikçe huzursuzlanıyorum. Siz nasıl dayanıyorsunuz :D

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
:D Evde 4 çift ayakkabı var. 2 tanesini hiç giymedim. Giymedikçe huzursuzlanıyorum. Siz nasıl dayanıyorsunuz :D
Ben ayakkabıya dayanamıyorum. Sırf almamak için alışveriş merkezlerine gitmiyorum. :D Almazsam huzursuz oluyorum. Küçükken içimde kalmış acısını şimdi çıkarıyorum :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ankara da amerikan pazarı diye mağaza varmış. kaliteli ve ucuz olduğunu duydum.internetten baktım orada sadece elektronik üzerine satışlar yapıldığını duydum.oradan giyim üzerine alışveriş yapan varmı?