[Giveaway] Apeaksoft iOS Unlocker Free Registration Code - iPhone, iPad ve iPod için 3 adımda kilitli bir iOS cihazını açma aracı - 1 Yıllık

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
609
Apeaksoft iOS Unlocker 1.0.18 Free Giveaway Registration Code - Free annual license

Apeaksoft iOS Unlocker, iPhone, iPad ve iPod için 3 adımda kilitli bir iOS cihazına girebilen profesyonel bir iOS kilit açma aracıdır. İOS 14 ile son derece uyumludur, en popüler iPhone 12, 11 ve daha fazlasının kilidini açabilir.

Free-Registration-Code-of-Apeaksoft-iOS-Unlocker-Giveaway-768x969.jpg

-Ekranda ki kilitli parolayı silin (Yüz Kimliği, Dokunmatik Kimlik, 4/6 basamaklı, Özel numaralar ve Alfasayısal kod).
-Apple Kimliği parolasını unuttuğunuzda Apple Kimliği hesabını kaldırın.
-Veri kaybetmeden Ekran Süresi parolasını kurtarın ve kaldırın.
-iPhone 12 Pro, 12 Pro Max, 12, 12 mini, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS Max, XS, XR, X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s / 6s Plus, iPad Pro, iPad vb. ile uyumludur.

Ayrıca Bakınız:

Kampanya Sayfası: Apeaksoft iOS Unlocker 1.0.18 Free

Kaynak: Apeaksoft iOS Unlocker Giveaway License

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Apeaksoft iOS Unlocker 1.0.18 Free Giveaway Registration Code - Free annual license

Apeaksoft iOS Unlocker, iPhone, iPad ve iPod için 3 adımda kilitli bir iOS cihazına girebilen profesyonel bir iOS kilit açma aracıdır. İOS 14 ile son derece uyumludur, en popüler iPhone 12, 11 ve daha fazlasının kilidini açabilir.

Free-Registration-Code-of-Apeaksoft-iOS-Unlocker-Giveaway-768x969.jpg

-Ekranda ki kilitli parolayı silin (Yüz Kimliği, Dokunmatik Kimlik, 4/6 basamaklı, Özel numaralar ve Alfasayısal kod).
-Apple Kimliği parolasını unuttuğunuzda Apple Kimliği hesabını kaldırın.
-Veri kaybetmeden Ekran Süresi parolasını kurtarın ve kaldırın.
-iPhone 12 Pro, 12 Pro Max, 12, 12 mini, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS Max, XS, XR, X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s / 6s Plus, iPad Pro, iPad vb. ile uyumludur.

Ayrıca Bakınız:

Kampanya Sayfası: Apeaksoft iOS Unlocker 1.0.18 Free

Kaynak: Apeaksoft iOS Unlocker Giveaway License
Bir şey sormak istiyorum, bu yasal mı? Çünkü bildiğim kadarıyla bu işlemleri telefonun faturası ile bile götürdüğümüzde Apple kilit açtırma gibi bir işlem yaptırmıyor

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
609
Bir şey sormak istiyorum, bu yasal mı? Çünkü bildiğim kadarıyla bu işlemleri telefonun faturası ile bile götürdüğümüzde Apple kilit açtırma gibi bir işlem yaptırmıyor
Program icin lisans kampanyasi yasal! Telefonun kilidini acma sifirlama konusuna gelirsek, garanti kapsaminda ki cihazinizi belki garanti disi birakabilir emin degilim :) Ayrica telefon benim, ben herseyi göze aldiktan sonra ister cöpe atarim ister bu yöntemle sifirlama kurtarma islemi yaparim kime ne ;) Apple daha önce garanti süresi devam eden bir cihazda bu tür sorunlar olunca bildigim kadariyla destek veriyordu ama simdi politikasi nasil bir bilgim yok.