Gittim GS Store'dan Bayan Forması Aldım Nasılım ?

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yahu gittim birde denedim cahilliğime geldi. Baktım bir tarafta erkek formalarıymış yeni anladım large xlarge falan vardı çok büyük dedim bayan formalarının olduğu yere yönelmişim normalde small giyerim bu sefer small çok küçük gözüktü çocuk forması gibi dedim acaba çocuk forması mı alıyoruz falan sonra large alıp denedim ve aldım. Eve geldim etikete bir baktım womens yazıyor ulan ne yaptım ben diyip çıkardım evde panik bir de etiketide kopartmıştım neyse sonra GS Store'u arayıp durumu söyledim getirin ürüne bakalım dediler. 140TL'de para saymıştım kız arkadaşıma versem large kime olacak neyse buda böyle bir anımdır...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bayan formalarının göğüs bölgesi biraz geniş olur ama sırıtmıyorsa sorun yok bence :)

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bayan formalarının göğüs bölgesi biraz geniş olur ama sırıtmıyorsa sorun yok bence :)

Oradaki elemanda öyle dedi ama beli falan ince yani belli oluyor bayan forması olduğu. Bugün değiştirmeye gideceğim bakalım ne olacak.

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
utandığımdan gidip değiştirmem large kız bak sen gel söz dinle azcık large large takılırsınız

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Git değiştir 7 gün içinde ürüne herhangi birşey olmadıysa gidip değişim yapılabiliyor.Sevgilimde bana kartal yuvasından yeni sezon forması almıştı geçenlerde büyük geldi gittim anında değiştirdim.

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Birazdan gidip değiştireceğim bakalım değiştireceklermi...

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
GS Store elemanları gerçekten iyiymiş. Gittim sadece ya ben yanlışlıkla bayan forması almışım dedim erkek formalarını gösterip hemen aldılar elimden değiştirebilirsiniz dediler. Etiketini kopardım falan dedim önemli değil dediler çok iyiydi değiştirdik şimdi daha rahatım :thumbup1:

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GS Store elemanları gerçekten iyiymiş. Gittim sadece ya ben yanlışlıkla bayan forması almışım dedim erkek formalarını gösterip hemen aldılar elimden değiştirebilirsiniz dediler. Etiketini kopardım falan dedim önemli değil dediler çok iyiydi değiştirdik şimdi daha rahatım :thumbup1:

İyi yani şöyle böyle diye reddetmemişler..

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
satan adamın uyarması gerekirdi zaten. geçmiş olsun :)