Gittigidiyor'da Hesap Şeklinde Oyun Satmak

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Arkadaşlar merhaba. Elimizde bir ton içinde oyun olan hesap var. (BF1- BATTLEFRONT - GTA 5 gibi.) bunları Gittigidiyor üzerinden satmak istiyoruz. İnsanlar satın alınca para bizim banka hesabımızamı geliyor ? Sistem hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Sen gittigidiyor hesabına banka hesabı tanımlıyorsun hesap tanım onaylanınca satış yapabilirsin. Bildiğim kadarıyla gittigidiyor tarzı siteler her satılından senden komisyon alacak ne kadar alacak yardım bölümünden bak. Evet tanımladığın o banka hesabına para gidiyor.

Ben öyle olmasını istemiyorum dersen alıcı kişiye iban numaranı gönder parayı o ibana atsın sen de oyunu gönder. Gittigidiyoru araya sokmazsın sadece reklam amaçlı gösterirsin. Fakat bunu da alıcı istemez. Çünkü arada gittigidiyor var iken senden alışveriş yapar güven meselesi. Bir sorun olursa şikayeti oraya yapar oradan bir şekilde parasını alabilir.O yüzden önerim sistem üzerinden satış yapman. Hem bu şekilde iyi bir referansın olur o hesaptan sürekli satış yapabilirsin güven önemli.