Custode
Asistan
merhaba gittigidiyor dan klavye almayı düşünüyorum.Ürünüm gelir mi sizce yada gittigidiyor güvenilir mi
hakki abi benim konumada bi yardımcı olurmusunGelir. Gelmezse de bazı önlemleri vardı.
Teşekkür EderimGelir. Gelmezse de bazı önlemleri vardı.
Eğer yüksek puanlı bir satıcıdan aldıysanız gelir.merhaba gittigidiyor dan klavye almayı düşünüyorum.Ürünüm gelir mi sizce yada gittigidiyor güvenilir mi
puanı yüksekSorun yaşamamak için Gittigidiyor'da yüksek puan almış bir satıcıdan/mağazadan alın.
Gelir gelmesine fakat bu Covid-19 zamanında kargonun gelmesi daha yavaş olacaktır.merhaba gittigidiyor dan klavye almayı düşünüyorum.Ürünüm gelir mi sizce yada gittigidiyor güvenilir mi
ben yakın zamanda araç brandası almıştım güvenilir site satıcı puanına dikkat et zaten bu sitede param güvende sistemi var kargo eline ulaşıp sen onaylamadığın sürece satıcıya para aktarılmıyor. Bekleme süresi uzun sen olumlu veya olumsuz bir bildirimde bulunmadığında sistem sürenin sorunun otomatik olarak aktarıyor.merhaba gittigidiyor dan klavye almayı düşünüyorum.Ürünüm gelir mi sizce yada gittigidiyor güvenilir mi
Gelir. Gelmezse de bazı önlemleri vardı.
merhaba gittigidiyor dan klavye almayı düşünüyorum.Ürünüm gelir mi sizce yada gittigidiyor güvenilir mi