"Gitme büyük başkan sakın gitme"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Uçar'dan Seba'ya duygu yüklü mektup... Beşiktaş’ta bir döneme damga vuran Metin-Ali’nin Feyyaz’ı, siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Süleymen Seba’ya duygu yüklü bir mektup yazdı.

seba600_RXTUL.jpg

Feyyaz Uçar, geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süredir hastanede tedavi altında tutulan Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’ya yazdığı mektup ile duygularını kaleme aldı.

Süleyman Seba’nın geçirdiği rahatsızlık sonrası çok üzülen Uçar, efsana başkana olan duygularını yazdığı şu mektup ile dile getirmeye çalıştı.

Uçar mektubunda şu ifadelere yer verdi;

"Ayda yılda bir gelirdi. Yeter de artardı bu geliş. Hepimizi karşısına alır, lafını ortaya söylerdi. Unutulmayacak sözler miydi yoksa onun sözleri mi unutulmazdı, anlamazdık.

Sık değiştirmediği kahverengi ceketinin üst cebindeki mendili hep biz kirletirdik. Ya akan burnumuzu ya da kaçan gollerin ardında döktüğümüz gözyaşlarımızı silerdi o mendil. Çocuktuk işte…

Ama büyük başkan bizi adam yerine koyar o şanlı formayı ısrarla bize giydirirdi.

Adalelerimiz gözüksün diye kısa tuttuğumuz şortumuzu ve malzemeci Ahmet abimizden "Ne eeedecen" deyip verdiği tozlukları giyip, çivili kramponlarımızı da yandan bağladığımızda hakikaten koca adamlar gibi dururduk.

Aslında bizi adam yapan o formaydı.

"Şeyini şey yaptınız" dediğinde biz neyi kastettiğini bilirdik.

Lafını kısa keser, söylediğini de unutmazdı. Belki de hiçbir şeyi unutmadığı için unutulmaz olacak Sayın Seba.

Ekranı da pek sevmezdi. Ne önünü ne de arkasını.

O’nu yazmak o kadar zor ki... Niye ki bu çabam? O'nu altın harflerle yazan tarihten daha iyi anlatamam ki..

Ben, Metin-Ali'nin Feyyaz'ı, Rıza'nın ön direk takipçisi, Şifo'nun pas duvarı, Les Ferdinand'ın çapraz koşucusu, Samet Ağabey’in kibarı ben...

Seni o aramıza giren herkesten çok seviyorum. Ve biliyorum ki sen de bu başına buyruk, inatçı evladını seviyorsun…

Gitme büyük başkan sakın gitme...

Çünkü ben sana gelemedim..."

NTV Spor

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Başkan bizimle kal biraz daha kal .....