Rehber Girişimler İçin Ön Rehber

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
597
Merhaba, forum yönetiminde bir görevim olsa da aslen girişimciyim. Bu bilgiyi de ne girişimler kurabildiğimi neler yaptığımı açıklayacağım.

Adım 1 : İlk olarak bir fikir sahibi olmanız gerekiyor. Bendeki girişim fikri tamamen oynadığım oyundan geldi. Fivem denen bir uygulamada Gta5 üzerinden rol yapıyorduk ancak sunucudan ve yönetiminin bize olan afrasından sıkıldığımız için bir süre sunucu aradık. Sonrasında da adam akıllı sunucu bulamayıp neden sunucu açmıyoruz dedik.

Adım 2 : Fikrin ayak sesleri, Sonrasında nasıl olur nasıl yaparız diye çok düşündük bu yolda kazıklandık işe yaramayan kişilerle konuştuk ve bu süreç bize sunucumuz hakkında herşeyi az ya da çok bizim yapmamız gerektiğini gösterdi.

Adım 3 : Deneyimlerimiz bizi ne yapmamız gerektiğine yönlendirdi ve günde 60 70 aktif rol yapan rp'cilerle beraber rol yaptık.

Sonrasında fikrin yorucu ve amacımız dışına çıktığını fark ettik. Biz rol yapmak istiyorduk ama moderasyon kısmından dolayı yapamıyorduk.

Bu minik girişimimizi sattık ve yedeklediğimiz dosyaları satarak para kazanmaya devam ettik. Hala gelirimin bir kısmını bu satışlar oluşturuyor.

Discordun kapanmasından hemen önce sattığımız için de baya karlı bir anlaşma yaptık. Sonrasında kendime 200 000 bandında ayağımı yerden kesecek bir araba aldım.

Buradan Hood Roleplay Ailesine sevgiler..