Rehber Girişimimi Nasıl Hayata Geçirebilirim.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
12 Aralık 2024
Mesajlar
428
Reaksiyon puanı
77
Puanları
28
Yaş
23
Öncelikle uzun süredir düşündüğünüz ve girişiminizin ilgilendiğiniz sektörde ihtiyaç duyulan ancak kopyası çok olmamasına dikkat edin.

Girişiminizin temellerini atın

Girişiminiz için önce ne kadar ilgilenmeniz gerekiyor bunu belirleyin. Örnek olarak bir internet mağazası için 5 6 ay gibi bir süre gerekiyor tamamen düzeninizin oturası için. Bir şema çizin burada herşeyi düşünmelisiniz. Örneğin 6 ay buraya harcayacağınız mesainin ücretini bu girişiminize ne kadar para harcayacağınızı ve size kaçıncı aydan itaberen gelir getirmeye başlayacağını gibi.
Bu aşamada düşünmediğiniz şeyler süreç boyunca sizi yorup canınızı sıkabilir.

Herşey hazır artık ne yapmalıyım ?

Bu adımda herşeyi planlamış bütçe ayırmış ve kendinizi ve zamanınızı bu girişime harcayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bu aşamalardan sonra başarısız da olsanız inandığınız şeye sonuna kadar devam edin. Olmuyorsa denemiş olursunuz hiçbir zaman bu yaşınıza tekrar gelemeyeceksiniz.

Başarılı girişimleri örnek alın !
 
Üst