Girişimcilik Projeme Sponsor Arıyorum

Sanalexpresscom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Projem bildiğim kadarıyla şuana kadar yapılmamış bir şey. Yeni nesil ilan sitesi sloganıyla açmış olduğum websitemde yalnızca sanal ürünleri ilan verebiliyorsunuz. Sahibinden, arabam, letgo vs gibi sitelerin yalnızca sanal ürünlerden oluşan bir versiyonu olarak anlatsam daha kolay olur sanırım. Sponsorluk istediğim konu tanıtım ve reklam. Çok şükür hosting gibi kısımları hallettim ama reklam ve tanıtıma bütçe yetmiyor maalesef. İletişime geçmek isteyenler sitemdeki canlı destek üzerinden yazabilirler.
Teşekkür ederim.

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
1) sana özgü bir projen olduğu zaman kimseye anlatma ta ki uygulayana kadar
2) yalnız başına da bişiler yapabilmen lazım en azından 70% tan fazlası senin kendi katkılarınla olması güvenirlik açısından önemldiir, mesela burda sponsor arıyorsun ya olmazsa ,pekala veren olabilir ,sende alabilirsin fakat daha güçlü opsiyonların olmalı.
3) bu proje bence tutarlı olmamış (sanal ürün ?)

Son düzenleme:

Sanalexpresscom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
1) sana özgü bir projen olduğu zaman kimseye anlatma ta ki uygulayana kadar
2) yalnız başına da bişiler yapabilmen lazım en azından 70% tan fazlası senin kendi katkılarınla olması güvenirlik açısından önemldiir, mesela burda sponsor arıyorsun ya olmazsa ,pekala veren olabilir ,sende alabilirsin fakat daha güçlü opsiyonların olmalı.
3) bu proje bence tutarlı olmamış (sanal ürün ?)

Şuan uygulanmış bir proje ama dediğinizi gibi çalınabilir, opsiyonlarım var ama pek güçlü sayılmaz :grimacing: öğrenci haline ne kadar ilerletilebilirse o kadar diyelim, sanal üründen kastım fiziksel olarak varlığı olan bir şey olmaması araba, ev gibi şeyler için ilan alanı yok mesela insatagram hesabı yada instagram hesabına reklam alım ilanı birer sanal üründür.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :blush: