Giovani Dos Santos Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bu dos santos'ta bir gelemedi gitti.Forumu her açtığımda bu konuyu görüyorum :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kewell mı, Nonda mı olayı uzun sürüyor ne yapalım? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence en mantıklı o. Kewell gitmek istemiyorsa sezon sonu yeni bir sözleşme yapılır. Sorun olmaz.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sezon sonu uzatmak oyuncuyu ikilimde bırakabilir ama 1+1 sözleşme imzalar sonra sözleşmeyi 6 ay askıya alırsın olur biter...

thesummoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence en mantıklı o. Kewell gitmek istemiyorsa sezon sonu yeni bir sözleşme yapılır. Sorun olmaz.

Kewell'ın sözleşmesi feshedilirse adam bir daha bizde oynamaz bence çünkü yapılan ayıp.

Şu nondayı gönderip bir tane türk forvet alsalar ya, en iyi çözüm bu.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Niye ayıp olsun? Sözleşmesini fesh eden kim? :) Askıya alınacak. İki taraf da kendilerinden memnunsa zaten önümüzdeki sezon için anlaşma yapılır.

Galatasaray olarak biz memnunuz Kewell'dan. :)

thesummoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niye ayıp olsun? Sözleşmesini fesh eden kim? :) Askıya alınacak. İki taraf da kendilerinden memnunsa zaten önümüzdeki sezon için anlaşma yapılır.

Galatasaray olarak biz memnunuz Kewell'dan. :)

Ama benim bildiğim sözleşmesinin bitmesine 6 aydan az kalan futbolcuların sözleşmeleri askıya alınamıyor.

Burada 2 yol var yapılabilecek:
1) Sözleşmesi feshedilir, sezon sonu tekrar masaya oturulur.(işte ayıp dediğim bu)
2)1.5 veya 2.5 yıllık yeni sözleşme yapılır ve sözleşmesi askıya alınır.

Ama ben kewell olsam hakkımda bu kadar dedikodu çıktıktan sonra kalmazdım.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
20
okadar adamı kadroya nasıl koyacaklar anlamaıyorum hep yabancı hep yabancı

kero11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kewellın gitmesini kimse istemez ama bazı gerçekler var.
1-Kewell sakat.
2-90 dk oyuncusu deil o kadar kondisyonu yok
3-Sene başında ''Stay with us Harry '' diyoduk ama o kontrat yenilemeye yanasmadı.
4-Cok yuksek maliyeti var.

Nonda kotu dioruz .Tamam cok iyi degil ama en az 14 golu var ve forvet oyuncusu.Takımda forvet kıtlıgı varken onun gitmesi mantıklı durmuyor.
Dos Santos transferinin resmi siteden acıklanmama sebebi yabancı kontenjanı.Adam gelmez falan gibi yorumlar mantıklı degil.Adam gelmeye coktan ikna oldu .

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ayrılık olmaz inşallah Kewell.:crying:

[FLASH]http://s12.directupload.net/images/100126/9ex728kw.swf[/FLASH]

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Varsın yatsın 2 ay ama gitmesin.Kaleciyi göndersinler Aykut alsın kaleyi.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar amcam söyledi banada jo Türk oluyormuş adıda Jan oluyormuş

Ben gelişmeleri akataracam sizlere :mrgreen:

(nerdesin varta :D)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Güzel Transfer Ama Kewell Gitmesin

karavanasam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NTV SPOR SON DAKİKA.(02.52)... Reuthes Haber Ajansı: Meksika'da radyoya konuşan Dos Santos Galatasaray'a gideceğini açıkladı. Dos Santos Rijkaard ile çalışacağı için mutlu olduğunu söyledi. Hızımı ve seviyemi düşürmemek için Galatasaray'ı tercih ettim.

Hayırlı Uğurlu Olsun. Yönetim kimi gönderirse saygı duymalıyız. 22 Yaşında genç bir yetenek geldi sonuçta.

Ayrıca daha sonra araştırdığım sitelerden;

DOS SANTOS GELMEDEN, RÖPORTAJI GELDİ.. GİO, NEDEN G.SARAY'A GELMEK İSTEDİ.. RİJKAARD İÇİN NE DEDİ.. HANGİ OPSİYONLA GELİYOR.. Türkiye ve dünya medyasından önce İLK KEZ turkspor.net'in duyurduğu haber, dünyanın en ciddi kaynaklarında yer bulmaya devam ediyor.. Dünyanın en ünlü Ajansı REUTERS de, GİOVANNİ DOS SANTOS'un G.Saray ile kesin anlaştığını belirterek, Meksika yerel radyosunda DOS SANTOS İLE YAPILAN BİR RÖPORTAJA DA YER VERDİ.. DOS SANTOS NELER SÖYLEDİ.. G.SARAY'A NEDEN GELİYOR. OPSİYONLU MU? RAKAM NE KADAR? RİJKAARD İÇİN NELER SÖYLEDİ..
OYNAMAYA VE SEVİYE YÜKSELTMEYE İHTİYACIM VAR
Galatasaray ile hem kendisini hem de kulübünün anlaştığını söyleyen Dos Santos "Oynamaya ve form tutmaya ihtiyacım var.. Sürekli oynayacağım bir takımda ritm bulup seviye yükseltmem gerekiyor. Amacım ülkemin milli takımında 2010 Dünya Kupasında forma giymek ve başarılı olmak.."dedi..

G.SARAY İLE ANLAŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.. TANIDIĞIM BİR TEKNİK ADAMLA ÇALIŞACAĞIM İÇİN HEYECANLIYIM.
Galatasaray ile dün anlaştığını canlı yayında açıklayan Dos Santos "G.Saray ile anlaşmaktan çok mutluyum. Bunun benim için çok büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Galatasaray büyük bir takım ayrıca çok şey borçlu olduğum, tanıdığım bir Teknik adam ile çalışacağım. Rijkaard ile bir kez daha çalışacak olmaK benim için büyük fırsat" dedi..

SATIN ALMA OPSİYONLU .. BONSERVİS BEDELİ 10 MİLYON DOLAR
Spor kamuoyunda, özellikle en çok Galatasaraylı taraftarların merak ettiği konu hakkında ise radyo GİO'nun GALATASARAY'A SATIN ALMA OPSİYONLU olarak geleceğini ve SATIN ALMA BONSERVİS BEDELİNİN de 10 MİLYON DOLAR olduğunu açıkladı..

turkspor.net özel

thesummoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NTV SPOR SON DAKİKA.(02.52)... Reuthes Haber Ajansı: Meksika'da radyoya konuşan Dos Santos Galatasaray'a gideceğini açıkladı. Dos Santos Rijkaard ile çalışacağı için mutlu olduğunu söyledi. Hızımı ve seviyemi düşürmemek için Galatasaray'ı tercih ettim.

Hayırlı Uğurlu Olsun. Yönetim kimi gönderirse saygı duymalıyız. 22 Yaşında genç bir yetenek geldi sonuçta.

Spor haberlerinde mi verdi bu haberi internet sitelerinde göremedim?

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Transfer Kesinleşti . Resmi Site Kaldı Sadece .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Telaş yapmayın beyler adam bize geldi. Şu sorun bir bitsin kurtulacağız bu stressten. :)

thesummoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi ya bonservisi de çok çok pahalı değil. Arda giderse yerini doldurabilecek kapasitede bir oyuncuyu ardayı sattığımızdan daha az bir ücretle almış olacağız. Helal olsun Haldun Üstünel'e.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sanırsam nonda gitmeyecek. Son lig maçında rijkaard nondayı çıkartmayarak ve ankara deplasmanına götürerek ona ihtiyacı olduğunu gösteriyor. benim düşüncem bu yönde.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Futbol dehası Aceto Balsamico Blog'unda bu başlıkda bir haber yayınlamış.
"
4324.jpg

Transferi resmen açıklayan bu kez Galatasaray kulübü değil, oyuncu oldu. Geçen sezon Morgan De Sanctis de transferini açığa çıkarmıştı. Elbette hiç sürpriz tarafı yok. Garip olan (kadrodan gidecek olan isimle sözleşmenin feshini bekliyorlardır) Galatasaray'ın açıklama yapmaktan kaçınması. Giovani, ülkesinde ESPN radyoya konuştu ve Galatasaray'a gideceğini açıkladı. Radyodan dinlediğim röportajdan birkaç not düşeyim:

"Galatasaray ile anlaştım. Sezon sonuna kadar kiralık gidiyorum. Rijkaard gibi beni tanıyan bir hocayla çalışacağım için çok mutluyum. Daha fazla dakika alacağım. Dünya Kupası öncesinde buna ihtiyacım var. Satın alma opsiyonu Galatasaray'da olacak. Ailemle de konuştum benim için iyi tercih olduğuna karar verdik. Galatasaray'da tanıdığım çok oyuncu var. İyi bir takım var, Elano, Leo Franco, Baros .... var. Para öncelikli değildi;önemli olan futbol oynamam. Rijkaard beni hangi mevkide oynatacağını iyi bilir.(kanatlar) .........."
"

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ayıp ya açmayın artık yeni konu bu adamla ilgili.