furkan221635
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 461
Arkadaşlar Msi Optix Mag272cqr monitörümde ghosting sorunu var. Bu sorun bu modeldeki tüm monitörlerde var mıdır, şans eseri midir ? İade etmeli miyim ?
İade edip aynı modeli alsam sıkıntı çıkar mı ? Kronik bir sorun mu şans eseri mi?İade et tabikide.
Bunu size diğer açtığınız monitör tavsiyesi konusunda anlattım. Bakarsanız ne demek istediği mi anlarsınız. Ayrıca monitörün ayarlarınfa tepki süresi hızı olmazsı lazım onu hızlıya alınca hala aynı şekilde devam ediyor mu bir deneyin.İade edip aynı modeli alsam sıkıntı çıkar mı ? Kronik bir sorun mu şans eseri mi?
C27HG70'in çerçevesi kalın almayı düşünmüyorum.Bunu size diğer açtığınız monitör tavsiyesi konusunda anlattım. Bakarsanız ne demek istediği mi anlarsınız. Ayrıca monitörün ayarlarınfa tepki süresi hızı olmazsı lazım onu hızlıya alınca hala aynı şekilde devam ediyor mu bir deneyin.
Yani sana sorunlu ürün gelmiş olabilir ancak tüm ürünlerin böyle olduğunu düşünmüyorum. Üstte yazan arkadaşın dediğini denemenizi tavsiye ederim, düzelmez ise iade elbetteArkadaşlar Msi Optix Mag272cqr monitörümde ghosting sorunu var. Bu sorun bu modeldeki tüm monitörlerde var mıdır, şans eseri midir ? İade etmeli miyim ?
Anladım... Yine de içimde kalmaması adına 14 gün bitmeden değişiklik isteyeyim diyorum. Ayrıca bu ghosting olayı oyun kalitesini çok düşürür mü ?Ghosting, ışık sızması gibi bir durum değil ki. ms değerin düşükse ghosting oluşmaz. Bu monitörün illa 1 ms olması gerektiğin anlamına da gelmiyor. Monitörün ayarlarında tepki süresini artırmak için bir ayar vardır muhakkak. Eğer böyle bir şey yoksa, aynı üründen yenisini alman bir şey ifade etmeyebilir panel aynı panel çünkü.
Siz oyunda deneyin düşmeyecektir zaten oyunda fark yaratmıyor aynı sorun benim monitördede var ama sadece masaüstünde filan yapıyor bazen, çoğu panelde mevcut bu sorun zaten. TN panelde yok diyen var sadece onunda verdiği renkler güzel değil.Anladım... Yine de içimde kalmaması adına 14 gün bitmeden değişiklik isteyeyim diyorum. Ayrıca bu ghosting olayı oyun kalitesini çok düşürür mü ?
Bu monitördeki yorumları okudum pek çok kişi oyun harici kullanımlarda hafif ghosting olduğunu belirtmiş. Yani değişim veya iade yapman bir şeyi değiştirmeyecek. Çünkü üründeki panel böyle. Sonuçta yeni aldığın üründe de aynı panel var. Ayarlardan tepki süresini azaltmayla ilgili bir seçenek var mı bir bak. Birde ghosting oyunlarda oluyor mu bir dene. Oyunda olmuyorsa kalanı pek önemli değil. Oyunda oluyorsa para iadesi al, başka monitöre yönel derim.Anladım... Yine de içimde kalmaması adına 14 gün bitmeden değişiklik isteyeyim diyorum. Ayrıca bu ghosting olayı oyun kalitesini çok düşürür mü ?
Oyunda tam olarak neye bakmam gerektiğini fark edemiyorum. Normal oynuyorum oynanıyor görüntüsünde falan bir sıkıntı yok. Nasıl bir oyunda anlarım ? Ayrıca düşük tepkime süresinde kullanıyorum.Bu monitördeki yorumları okudum pek çok kişi oyun harici kullanımlarda hafif ghosting olduğunu belirtmiş. Yani değişim veya iade yapman bir şeyi değiştirmeyecek. Çünkü üründeki panel böyle. Sonuçta yeni aldığın üründe de aynı panel var. Ayarlardan tepki süresini azaltmayla ilgili bir seçenek var mı bir bak. Birde ghosting oyunlarda oluyor mu bir dene. Oyunda olmuyorsa kalanı pek önemli değil. Oyunda oluyorsa para iadesi al, başka monitöre yönel derim.
Çoğu kişi pes de futbol oyununda rahat şekilde anlaşılıyor demiş.Oyunda tam olarak neye bakmam gerektiğini fark edemiyorum. Normal oynuyorum oynanıyor görüntüsünde falan bir sıkıntı yok. Nasıl bir oyunda anlarım ? Ayrıca düşük tepkime süresinde kullanıyorum.
Gta girip deneyeyim az sonra.Çoğu kişi pes de futbol oyununda rahat şekilde anlaşılıyor demiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama eğer oyunda belli etseydi mesela gta5 var ise ondada rahat belli eder binalara bağtığınızda hafif gölge kaymalı gözükür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela böyle filan oluyor mu?