Behzat Ç.
Doçent
Redmi note 7 aldım telefon ekranı evde çizildi kamerası çizildi ekranın yarısı hafiften kırmızı kenarları belli olacak şekilde, uzun zamandır ghost screen var ama bu aralar daha fazla oldu garantiye göndersem yaparlarmı (delta)
değiştirtenler var ama iğrenç bi telefon ana menüde donarmı yaŞikayetvar’da gönderenler garanti kapsamında Kabul edilmediğini söylüyorlar ve o cihazda (Tianma panelli olanlar olması lazım) kronik arıza o.
Servise gönderdin cihazı isterseniz, bu soruna bakarlar ve kullanıcı hatası veya kronik arıza der cihazi tamir eder/iade alırlar (duruma göre).değiştirtenler var ama iğrenç bi telefon ana menüde donarmı ya
tamir yerine iade alırlarmı yani seçenek varmı kılıfının poşetine kadar duruyorServise gönderdin cihazı isterseniz, bu soruna bakarlar ve kullanıcı hatası veya kronik arıza der cihazi tamir eder/iade alırlar (duruma göre).
Bir inceleyin:tamir yerine iade alırlarmı yani seçenek varmı kılıfının poşetine kadar duruyor
Servise bir verin, duruma göre kullanıcı hatası denilebilir. Bir ihtimal değiştirme ihtimali de var. Ama kameradaki çizik kendinden mi oldu yoksa sizden mi kaynaklı?Redmi note 7 aldım telefon ekranı evde çizildi kamerası çizildi ekranın yarısı hafiften kırmızı kenarları belli olacak şekilde, uzun zamandır ghost screen var ama bu aralar daha fazla oldu garantiye göndersem yaparlarmı (delta)
Kullanıcı hatası demezler bence ama kamerayı büyük ihtimal ben yaptım çünkü kamera çok dışarıda duruyorServise bir verin, duruma göre kullanıcı hatası denilebilir. Bir ihtimal değiştirme ihtimali de var. Ama kameradaki çizik kendinden mi oldu yoksa sizden mi kaynaklı?
Fotoğrafını yollayabilir misin?Kullanıcı hatası demezler bence ama kamerayı büyük ihtimal ben yaptım çünkü kamera çok dışarıda duruyor
ince bir çizik önemi yok asıl sebebim ekran(teşekkür ederim)Fotoğrafını yollayabilir misin?