Ghost Screen Belası (Redmi Note 7 kullananlar yardımcı olabilir mi?)

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Redmi note 7 aldım telefon ekranı evde çizildi kamerası çizildi ekranın yarısı hafiften kırmızı kenarları belli olacak şekilde, uzun zamandır ghost screen var ama bu aralar daha fazla oldu garantiye göndersem yaparlarmı (delta)

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Şikayetvar’da gönderenler garanti kapsamında Kabul edilmediğini söylüyorlar ve o cihazda (Tianma panelli olanlar olması lazım) kronik arıza o.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
tamir yerine iade alırlarmı yani seçenek varmı kılıfının poşetine kadar duruyor
Bir inceleyin:

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Redmi note 7 aldım telefon ekranı evde çizildi kamerası çizildi ekranın yarısı hafiften kırmızı kenarları belli olacak şekilde, uzun zamandır ghost screen var ama bu aralar daha fazla oldu garantiye göndersem yaparlarmı (delta)
Servise bir verin, duruma göre kullanıcı hatası denilebilir. Bir ihtimal değiştirme ihtimali de var. Ama kameradaki çizik kendinden mi oldu yoksa sizden mi kaynaklı?

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Servise bir verin, duruma göre kullanıcı hatası denilebilir. Bir ihtimal değiştirme ihtimali de var. Ama kameradaki çizik kendinden mi oldu yoksa sizden mi kaynaklı?
Kullanıcı hatası demezler bence ama kamerayı büyük ihtimal ben yaptım çünkü kamera çok dışarıda duruyor

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Şimdi de hoparlörü bozuldu çok boğuk ses çıkıyor su falan dökülmesi yardımcı olur musunuz

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
İlk seferde iade alacaklarını sanmam.

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
O lanet sorunu IPhone 7'de bende yaşıyorum. Bi ekranda bir kaç dakika kaldıktan sonra çıkıyorsun ve ekranın gölgesi arkada durmaya devam ediyor. Çok sinir bozucu iş. Apple garanti kapsamına sokmuştu Ghost Screen'i ama Xiaomi için durum nasıldır bilmiyorum.

addec_1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dead pixel test and fix google play de gost sreen icin faydası oluyor konularida mevcut