Geri Dönüşüm Kutusu Kayboldu!

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar bugün sisteme yeniden format attım ve gerekli programları yükledim. Az öncede Eset Smart Security kurdum ve kendi isteğimle sistemi açıp kapadım. Masaüstünde duran ''Geri Dönüşüm Kutusu'' silinmiş... Bunun üzerine Masaüstü>Kişiselleştir>Masaüstü Simgelerini Değiştir'den baktım ''Geri Dönüşüm Kutusu'' kutucuğu işaretli duruyor ama masaüstünde yok. Sorun ne olabilir acaba ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Varsayılanı yükle ye tıkladınmı ? ekran çözünürlüğünü küçült masaüstünde biryerlerde olabilir

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bunu aç tamam de yeniden başlat bakalım olacakmı...

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Vay anasını sırf geri dönüşüm kutusu için dün format attım. Şimdi farkettim ki hiçbir sorun yokmuş meğer... Masaüstü sağ tıkla>Görünüm>Masaüstü simgeleri göster'e tıkladım sorun buymuş... Sadece aptal bir tık

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Vay anasını sırf geri dönüşüm kutusu için dün format attım. Şimdi farkettim ki hiçbir sorun yokmuş meğer... Masaüstü sağ tıkla>Görünüm>Masaüstü simgeleri göster'e tıkladım sorun buymuş... Sadece aptal bir tık

???

Sen ciddi misin? Onu düşünmemen mümkün olamaz, boşuna mesaj kirliliği yaratmayalım diye cevap bile yazmadım.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Herşeyi yaptım diye anlatınca kimse böyle bir menüyü atlamış olmana ihtimal vermedi :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662

hehe :4: Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler.Artık yapmazsın böyle bir hata :D