Gereksiz motivasyon videoları?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erenco01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erenco01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ya aga bişey dicem ben sabahtan beri motivasyon videoları izliyorum şimdi gece oldu sabaha kadar vaktim var diyom kendime ama yapacak bişey bulamıyorum mesela kartımda 30lira var bunla bişe yapim diyom yapamıyom keşke 18 yaşında olsamda işde çalışsam.
Varmı önerdiğiniz bişeyler? Mesela sabaha kadar vaktim boşa gitmesin bi yatırımım uğraşım olsun mesela site kuruyim falan ama site kur,instagram hesabı aç vs. Demeyin

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,640
Amacınız kazanç sağlamaksa bilgisayar başında freelance işler yapabilirsiniz.

Hypnamed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Annenin veya babanın üzerine hesap açıp kripto para ile uğraş? Eğer işleri çözersen kazanması çok zevkli oluyor.

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Ya aga bişey dicem ben sabahtan beri motivasyon videoları izliyorum şimdi gece oldu sabaha kadar vaktim var diyom kendime ama yapacak bişey bulamıyorum mesela kartımda 30lira var bunla bişe yapim diyom yapamıyom keşke 18 yaşında olsamda işde çalışsam.
Varmı önerdiğiniz bişeyler? Mesela sabaha kadar vaktim boşa gitmesin bi yatırımım uğraşım olsun mesela site kuruyim falan ama site kur,instagram hesabı aç vs. Demeyin
30 lira artık günümüzde kapının eşiğinden adımını attığında cebinden eksilen para oluyor. Ticarete çok hevesim var bir şeyler alayım satayım dersen bit pazarından bir şeyler alıp örneğin lego oyuncakları veya ucuz yollu ne bulabilirsen onu 2. el ürün satılan platformlarda satmaya çalışman olabilir.