Gereksiz konular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuSpa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kuSpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu Foruma yeni takılmaya başladım ve forumla ilgili Kişisel fikirlerimi söylemek istiyorum.

Görsel olarak forum çok iyi ötekilerden farklı en azından ona diyecek hic birseyim yok ama,
forumdaki bazı arkadaşlar bi değeri varmış gibi haberlerde geçen gereksiz bütün olayları forumda konu yapıyorlar en cok bu duruma kıl oluyorum (A)

Haber sitesimi Forum sitesimi belli değil.

Bu konuyla ilgili kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Saygılar..

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Öncelikle hoşgeldin, gerek görsel, gerekse içerik ve üyelerinin kalitesi olarak ki istisnalar kaideyi bozmaz, SDN forumu diğer forumlarla karşılaştırmam bile.

Size göre gereksiz bir haber, konu... bir başkasına göre gerekli olabilir. Bilirsiniz, saygısızlık yapmadığı sürece, insanları engelleyemezsiniz forumlardada böyle bir kaide vardır. İlginizi çekmeyen konulara yada bölümlere bakmazsınız olur biter. ;) Kaldı ki SDN forumun böyle bir özelliği var istemediğiniz bölümü takipten çıkarabiliyorsunuz.

Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz. :)

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:)
Her telden olacakki burasıda bir farklı dünya olsun. Neden belli bir konuda kısıtlansınki?
Kısıtla kısıtla nereye kadar.
Özgürlükten kimseye bir zarar gelmez...
Ben begeniyorum böyle her telden bir forum olmasını.

ultraanti

Asistan
Reaksiyon puanı
1
burası sadece haber sitesi değil kardeşim ayrıca hoşgeldin
bu siteye girdin mi başka bi siteye girmeyeceksin gerçekten tartısmayı birseyleri paylasmayı seviyorsan başka bir yere girmene gerek kalmayacak :)

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Abi her şeyden önce o adına seviye dediğimiz az bulunan şeyden burda bolca var.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
olympuskiller dedi ki:
Abi her şeyden önce o adına seviye dediğimiz az bulunan şeyden burda bolca var,ayrıca hoşgeldin
+1 Sevgi, saygı, hoşgörü herbişey var arada bazı pazaritler çıkıyor gereksiz konulaer açıyorlar ama olsunn ;)

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Olur böyle olur takma sen gereksiz buldugun konulara yazma bişey olsun bitsin ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
biliyorsan paylaş bilmiyorsan sor ;) slogan bu arkadaşım :) benim görüp senin görmediğin haber olabilir senin dikkatini çeken bi konu olabilir bizi haberdar edersin burası böyle ok ;)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SDN! en süpersonik forum, herkese benden +rep!