Gerçekten bıktım artık

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Forumda öyle zihniyetler var ki kendi yazdığıyla çelişiyor sonra da karşı tarafa kışkırtıcı ifadeler kullanıyor ben anladım ama bu zihniyetlerin amacını karsı tarafı kiskirticak bunlar, karşı tarafta buna sert bir cevap verecek sonra hooop BANNED! Gerçekten ben bunlara karşılık verince hemen suçlu oluyorum aynisi oldu "Kaan ile" bu tuzağa bir daha düşmek istemiyorum ama gerçekten çok sinirim bozuluyor bu da beni forumda soğutuyor

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
karşı tarafa kışkırtıcı ifadeler kullanıyor

Bu durum hakkında işlem yapılması gerekiyor. Bariz kışkırtma var madem, ilgilenmeleri gerekiyor.
Kışkırtmanın sonu ya kavgadır ya da sözlü tartışma/laf sokmadır.
Bu durumu bile bile ilgilenmiyorlarsa SDN kalitesi diyebilirim maalesef. En azından ufak da olsa müdahale etmeleri gerekir.

Reaksiyon puanı
5,164
Onu bizde biliyoruz hocam da bir şey olmuyor karşı açık açık bir hakaret etmrdiği için
Kim hangi mesajda yapmış burda resimle kanıtla o kişilere forumca tepkimizi koyalım.

Eskiden samanyolu haberin bir anlatım tekniği vardı. Bir olay ile ilgili haber yapılacağında saatlerce şunlar şunlar şunların olduğu iddia edildi derdi.

Birilerini yada bir şeyleri yerin dibine sokar sonra onun bir iddia olduğunu belirtirdi. Bunu yapmamak gerek ne söylenecekse açıkca söylenmeli.