Yardım Gerçekten Artık Delirmek Üzereyim Cidden

wieRenjuA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abiler sistem topladım RX 7800 Pulse MSI B40 anakart 7600 Ryzen ama saçma bir şekilde oyun oynarken ekrar kararıyor ve oyunlar gidiyor CS Forza ne oynarsam oynayayım sürekli oyunlar böyle oluyor driverlar güncel BIOS güncelledim sıcaklık değerleri işlemci maksimum 65 61 arası Ekran kartı sıcaklıgı maksimum 71 gördüm 2K oynarken sürekli oluyor 1080 yapıyorum 1 el yapmıyorsa 2. el kesin yapıyor. 3 Defa format attım format isosunu orginal windows ile attım.

sistem bu :

AMD Ryzen 5 7600 3.80 Ghz

MSI B840 Gaming Plus WIFI 8000Mhz(OC) M.2 AM5

Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit

Kingston 32GB(2x16) Beast RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5

ASUS ROG STRIX XG27ACS 27

Steel Series EcoSystem

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Güç kaynağınızın kaç watt olduğunu ve markasını belirtir misiniz?

Ekran kartı sürücüsünü yüklerken "Temiz Kurulum" seçeneğini işaretleyin, böylece önceki sürümleri silerek temiz bir şekilde yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Güç seçeneklerini "Yüksek Performans" moduna alın.

RAM’leri tek tek deneyin. Bazen RAM’lerde sorun olabiliyor. Sizde iki adet RAM var, birini çıkarıp deneyin. Eğer sorun devam ederse, çıkardığınızı takıp diğerini çıkararak tekrar deneyin. Böylece RAM'lerde bir problem olup olmadığını anlayabilirsiniz.

wieRenjuA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güç kaynağınızın kaç watt olduğunu ve markasını belirtir misiniz?

Ekran kartı sürücüsünü yüklerken "Temiz Kurulum" seçeneğini işaretleyin, böylece önceki sürümleri silerek temiz bir şekilde yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Güç seçeneklerini "Yüksek Performans" moduna alın.

RAM’leri tek tek deneyin. Bazen RAM’lerde sorun olabiliyor. Sizde iki adet RAM var, birini çıkarıp deneyin. Eğer sorun devam ederse, çıkardığınızı takıp diğerini çıkararak tekrar deneyin. Böylece RAM'lerde bir problem olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Hocam psu kasayla geldi ama kapatırken çıt diye ses gelip kapanıyor korkumdan yeni psu istedim msı 750 w dediklerinizi deniyeceğim ve radeon software yok bende sadece driver kurdum hocam

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Hocam psu kasayla geldi ama kapatırken çıt diye ses gelip kapanıyor korkumdan yeni psu istedim msı 750 w dediklerinizi deniyeceğim ve radeon software yok bende sadece driver kurdum hocam
Software yukleyin hocam yaşadığınız sorunun çok fazla sebebi var hangisi olduğunu öğrenmek bir bilgisiyarcıya danışmadan zor

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,145
Powersupply yetmiyor belli ki.