Genpa 4s Ön cam fiyatı ?

BobRoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün telefonumu düşürdüm ön camı kırıldı. Home tuşunun sağ tarafı ve ekranda klavyenin denk geldiği bölüm tuzla buz oldu.Bazı cam parçaları düştü. 1,5 sene daha Genpa'dan garantisi var.150-170 lira civarında yan sanayi yapılıyor diye okudum.Ama ürün garanti dışı kalıyormuş.Genpa'ya versem ön cam için ne kadar fiyat verilir ?

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ne kadar fiyat isterler bilmiyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim yan sanayiden uzak dur. 150-170 e taktırırsın 1 seneye tekrar kırılır tekrar 150-170 filan böyle gider. Tecrübelerimden biliyorum çok kalitesiz ekran takıyorlar sanırım iPhone 4 te taktırmıştım garantisi bitti diye jelatin takayım dedim takamadım çıkarırken ekran elime geldi.

Senin anlayacağın ver genpaya parasını yapsınlar tertemiz kullan.

BobRoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı yerlerde 2012 tarihli 600 lira istediler gibi rakamlar var. :) zaten telefonun temiz ikinci elleri 900-1000 lira.Apple store'u beklesem mi diye düşünüyorum, bi yandan da apple store gelince fiyat kırılmazsa büyük hayal kırıklığı yaşarım.

BobRoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
430 Lira diyor utanmadan Genpa :) Apple Store'u bekleyicem.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
430 Lira diyor utanmadan Genpa :) Apple Store'u bekleyicem.

Telefonu alıyorsun ilk başta üstüne titriyorsun koruyorsun tabi zaman geçtikten sonra dikkatsizliğin azalıyor ve telefonun ekranını kırıyorsun ve garantiye verdiğin zaman telefon kadar para istiyorlar hemen hemen sende telefonu yaptırmadan satıyorsun üstüne para ekleyip yeni bir telefon alıyorsun ve küfür ediyorsun :) işte firmalar böyle para kazanıyor :) 4s eskidi ama şu an piyasadaki telefonlara göre çok kötü bir telefon benim şahsi görüşüm. Telefonu sat üstüne para ekle uygun bişiler al. Piyasadaki en uygun fiyat performans android telefon lg g2 şu anlık biraz daha ekleyip iphone 5s veya sony z1 falan alabilirsin.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Telefonu alıyorsun ilk başta üstüne titriyorsun koruyorsun tabi zaman geçtikten sonra dikkatsizliğin azalıyor ve telefonun ekranını kırıyorsun ve garantiye verdiğin zaman telefon kadar para istiyorlar hemen hemen sende telefonu yaptırmadan satıyorsun üstüne para ekleyip yeni bir telefon alıyorsun ve küfür ediyorsun :) işte firmalar böyle para kazanıyor :) 4s eskidi ama şu an piyasadaki telefonlara göre çok kötü bir telefon benim şahsi görüşüm. Telefonu sat üstüne para ekle uygun bişiler al. Piyasadaki en uygun fiyat performans android telefon lg g2 şu anlık biraz daha ekleyip iphone 5s veya sony z1 falan alabilirsin.

4S'e neden kötü dediğinizi anlamadım telefon kasılmıyor ve bence Apple'ın ürettiği en iyi telefon. Çok kötü demişsiniz ama günümüzde çıkan android telefonları işlevlerini fazlası ile yapıyor ve şu an kastığı bir oyun bile yok diye biliyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
4S'e neden kötü dediğinizi anlamadım telefon kasılmıyor ve bence Apple'ın ürettiği en iyi telefon. Çok kötü demişsiniz ama günümüzde çıkan android telefonları işlevlerini fazlası ile yapıyor ve şu an kastığı bir oyun bile yok diye biliyorum.

Hayır yanlış anladınız telefon gayet güzel fakat bir cama o kadar para vericeğimize satıp üstünede para ekleyip daha üst model iphone veya android telefonlar almasını önerdim. İphoneyi stabilitede geçebilecek telefon daha yok piyasada :) 4s güzeldir fakat bazı oyunlarda ram'ı grafik kart'ı yetersiz olabilir bu yüzden satıp farklı bir telefon almasını önerdim. Fakat 4s gerçekten güzel bir telefon.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Retina display bir ekran için 430TL özellikle Genpa'nın verdiği bir fiyat ise gayet makul. Yan sanayii ekran bulup daha ucuza da mal edebilirsiniz ama sorun yaşayıp yaşamamanız tümüyle şans işi. Garanti konusuna gelirsek cihazı düşürmüşsünüz zaten garanti felan kalmamış.

BobRoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ürünü yetkili serviste yaptırırsanız garantiye bişey olmuyo.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
madem garantisi var paramı vereceksin birde ne kadar saçma bişey :D ne önemi var o zaman garantinin

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
s3 e 600 civarı istiyolardı s4 e de 700 isterler herhalde...

BobRoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantiyle kaskoyu karıştırmayın. 1.3 sene daha garantisi var. Orjinal olarak yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde ıphone 5 var yere dustu ekranda sorun yok ama dokunmatıgı calısmıyor ekranın ıcınde bır kac tane beyaz cızgı gecıyor. degıstıgım zaman bırebır orjınalı ıle aynı olurmu onu merak edıyorum. ön ekran degısırse fıatı ne kadar cıvarındadır ? ıphonenın orjınal parcasını bulma ımkanımızda varmı tşk ederım bu konuda benı bılgılendırısenız sevınırım..