Nexus 4 ön cam kırıldı

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Arkadaşlar telefonumu asfalt zemine düşürdüm ve ön cam tuz buz oldu dokunmatikte gitti. Fakat ekran çalışıyor görüntü var ekranda sıkıntı yok ve internette baktım e bay de falan ön cam satılıyor 15-25 dolar falan. Youtube da ön cam değiştirme videolarıda var adamlar değiştiriyor. Fakat türkçe sayfalara baktığımda hep ekranla birlikte değiştirildiğini söylüyorlar ve 300-450 lira kadar tutar diyorlar fakat benim ekranım sağlam sadece ön camın (digitizer) değişmesi lazım bunu kimler yapabilir acaba bildiğiniz ist-and civarında sağlam bi telefoncu-servis varmıdır. bulunduğum yerdekilerede sordum ısrarla ekranla birlikte değişecek diyorlar. yardım lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dokunmatiği algılayan kısım digitizer ekranla birlikte satlıyor, ayrı olarakta bulabilirsin ama takması uğraştırır ayrıca ne kadar özenle yaparsan yap fabrikasyon gibi olmaz ekranda toz vs kalır. 15-20 dolar sadece digitizere verene kadar 40-50 dolar aralığında komple ekran+digitizer+cam var set olarak. Hem takması daha kolay video izleyerek yaparsın. aliexpresste bulabilirsin 2-3 haftaya gelir takarsın.