Generic Android virüsünden nasıl kurtulabilirim?

Bebeq61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaslar;
Bu sorun daha öncesinde annemin tabletinde meydana geldi onunda markası Samsung... Her tarayıcı ile denedik 3 kere format atıldı 1 kere servise gitti ama sonuc AYNI! Simdi de benim telefonumda meydana geldi markası s6. Öyle her siteye giren bir insan değilim fakat bugün yeni yazılım güncellemesinden sonra bir siteye girmek istediğimde giremedim aniden bu görüntü çıkıyor virüs desem başka bir sorunu yok telefonun. Ne yapmam gerekiyor benim valla bıktım.. Ayrıca bu sorun sadece bir siteye özel değil bazısında oluyor bazısında olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaspersky internet security kur birde threat scan kur... google play ile ara... is sadece 11TL...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam androide olabilir böyle şeyler. Smart swich ile yazılımı tekrar kurmayı deneyin.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Annenizde oldu sizde oldu bence sorun telefonlarda olmayabilir.Modemden kaynaklanabilir modemi sıfırlayın baştan kurun.
Dns değiştiriyorsanız değiştirmeyin sadece google dns lerini kullanın.
Yüklediğiniz müzik indiricileri gibi şeyler yapabilir bütün dışardan yüklediğiniz uygulamaları kaldırın.Yok ekran resmi değiştirici falan öyle şeyleri.
Google play storeden avastı indirip çalıştırın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba Arkadaslar;
Bu sorun daha öncesinde annemin tabletinde meydana geldi onunda markası Samsung... Her tarayıcı ile denedik 3 kere format atıldı 1 kere servise gitti ama sonuc AYNI! Simdi de benim telefonumda meydana geldi markası s6. Öyle her siteye giren bir insan değilim fakat bugün yeni yazılım güncellemesinden sonra bir siteye girmek istediğimde giremedim aniden bu görüntü çıkıyor virüs desem başka bir sorunu yok telefonun. Ne yapmam gerekiyor benim valla bıktım.. Ayrıca bu sorun sadece bir siteye özel değil bazısında oluyor bazısında olmuyor.

Annenizde oldu sizde oldu bence sorun telefonlarda olmayabilir.Modemden kaynaklanabilir modemi sıfırlayın baştan kurun.
Dns değiştiriyorsanız değiştirmeyin sadece google dns lerini kullanın.
Yüklediğiniz müzik indiricileri gibi şeyler yapabilir bütün dışardan yüklediğiniz uygulamaları kaldırın.Yok ekran resmi değiştirici falan öyle şeyleri.
Google play storeden avastı indirip çalıştırın.

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu virüs değil modemden kaynaklı. Android ile alakası yok. Modemin dns ayarlarını kontrol edin.