General Mobile Storeoid!

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Başlığa bakıp da yeni bir çift sim kartlı Android geliyor sanmayın. Bu kez durum biraz daha farklı.

DSTL1 ile Androidli akıllı telefonlar pazarına merhaba diyen General Mobile'ın ikinci Androidlisine dair sızdırılan bazı haberleri sizlere burada duyurmuştuk. Android Market'tan farklı olarak yeni bir uygulama mağazası açma fikrini kısa bir süre önce de açıklayan firma, bu kez sözlerini eyleme döktü.
storeoid_haber_21261521206.jpg

Hatırlanacağı üzere Motorola da Android'e özel kendi uygulama mağazasını bir süre önce duyurmuştu.
Yeni bir Androidli telefon adı gibi duran Storeoid adını, yeni mağazasına veren General Mobile, bu hamle ile Android pazarında ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Henüz yapım aşamasındaki yazılım mağazası, genel Android uygulamalarının yanı sıra, firmaya özel spesifik yazılımları da barındıracak. Konu hakkında daha fazla detaylı bilginin mağaza tam manasıyla faaliyete geçtikten sonra açıklanacağını belirten Storeoid geliştiricileri, kullanıcıları ödeme konusunda olabildiğince özgür bırakacaklarını ifade ediyorlar. İşte mağazadan ilk resimler...

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ürüne bağlı şuanki tercihim HTC yönünde çünki çok güzel modeller çıkarttı ve duracak gibi görünmüyor

GM ise biraz ağırdan alıyor sanki fiyat konusunda güzel olmasına karşın biraz geç kaldığı aşikar =)

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Motorola da droid'ini türkiyeye getiriyor bakalım androidler piyasayı kızıştıracak galiba..

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
2010 yılı mobil piyasa için çok hareketli geçeceğe benziyor.

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Birlikten kuvvet dogar ama her onune gelen sirket, kendi androidi icin ayri bir uygulama magazasi aciyor. Bu hic hayra alamet degil. Ustelik gelistiricilerin de isine gelecegini sanmiyorum.

digixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dstl1 konusunda dikkatli olun ben 2 aydir verim alamadim 29 kasim /2009 aldim ama fayda yok ofis ve explorer tarzi adres cubuğu yok direk google çalişiyor face buk için ayri proğram lazim