GENERAL MOBİLE İLE İLGİLİ

RUZGARYUNUSx199FT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben generak mobile gm5 plus alıcam. gm5 plus ısnma sorunu varmı ? , bildirim ışığı ekrana ışık sızdırıyor mu ? , donma, kasma var mı ? , oyun oynarken ısınıp donuyormu , her oyunu kaldırıyor mu , ekranda ölü piksel varmı google drive sınırsız mı?, ve gm5 plus\'ı kötülüyorlar kötü olduğu için fiyatının düştüğünü söylüyorlar bunlar doğrumu. kötü ve iyi yanlarını söy lermisiniz ve samsung galaxy j5 2016 serisini iyi ve kötü yanlarını söylermisiniz.

Son düzenleyen moderatör:

Ricardofatih1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dünya'da Google kendi cihazlarından sonra ilk güncellemeyi alan telefon olması mı kötü ?
J5 serisini bilmiyorum ama GM 5 Plus kullanıyorum ve Samsung gibi ayda 1 2 telefon çıkartan firma mı daha çok telefonuna özenir yoksa yılda 2 telefon çıkartan firma mı telefona daha çok özenir ? Isınma diye bir sorunu yok,gece şarj olurken ışık ekrana sızıyor fakat hoş bir görüntü oluyor.Donma,kasma yok fakat bazen çok ender telefon kitlenebiliyor ama belli sure sonra duzeliyor o da güncellemeden sonra format atmadiginda oluyor format atman lazim.Fiyat düşmesi telefonun kötü olacağı anlamına gelmez.Ornegin 2 sene önce LG G2 telefonu ilk çıktığında 1800 tl idi 5-6 ay geçti 1200-1300 civarına geldi.LG de alınmaz o zaman o mantıkla her telefonu böyle.