Bence Alınırikinci el 1400 TL 15 günlük gm9pro alınırmı ? garantisi daha 11 ay var
yani güncelemme ne işe yarıyorki zaten 1 haftada 2 kere anca pubgm oynarımAz önceki konu gibi güncelleme sıkıntısı oluyo muş güncelleme önemsemem dersen sen bilirsin al
Tamam o zaman alabilirsiniz güzel telefon eniştem de de var o memnunyani güncelemme ne işe yarıyorki zaten 1 haftada 2 kere anca pubgm oynarım
teşekkür ederim diğer arkadaşlarında yazmasını bekleyeceğim.Tamam o zaman alabilirsiniz güzel telefon eniştem de de var o memnun
sahibindene baktım temizleri 1300 1400 tl ama yaşadığım yerlerdeki telefoncularada bakıcam sahibndende tek anlamadıgım sıfırnı 1600e felan satıyolar internette her yerde 2000 tl sıfırları birde bunlarda böyle imei yükletme gibi bişey varmı xiaomi de varmış sanırım imei olayı.O bütçeye bence de en makul cihazlardan bir tanesi.
yani kayıtlımı olur diyosunuz ben yinede alırken sorayım ozamangerekmez kayıtlıysa yasal ise.
tamam teşekkür ederim.e devletten sorgulat imeiyi android uygulaması var e devletin.
alınırikinci el 1400 TL 15 günlük gm9pro alınırmı ? garantisi daha 11 ay var
Alınmaz.Çöp.yani kayıtlımı olur diyosunuz ben yinede alırken sorayım ozaman
ne alıyım sen söyle ?Alınmaz.Çöp.
adama sordum 15 gün kullandım ilanı koyalı 15 gün oldu diyor.15 günlükse nasıl 11 ay garanti kalmış değişim ürünü mü
Yurt dışı Note 8.ne alıyım sen söyle ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
adama sordum 15 gün kullandım ilanı koyalı 15 gün oldu diyor.
aynen kanka bide onun imesinie para yatıyırm gerçekten efsane bir zihniyet.Yurt dışı Note 8.
kankacım 3310 imeisi çakıyorlar.aynen kanka bide onun imesinie para yatıyırm gerçekten efsane bir zihniyet.
neden okadar para verip birde çakma imeili telefon alayım ?kankacım 3310 imeisi çakıyorlar.
Daha az paraya iyi özellik alıyorsunneden okadar para verip birde çakma imeili telefon alayım ?
yurtdışı telefonlar hep sorunlu oluyor hayatta almam.Daha az paraya iyi özellik alıyorsun
kesinlikle öylekapanır o btk gözünü açtı.
hocam faturası felan herşeyi duruyor abimde faturalı felan çok temiz iphone 8 plus almıstı hala kullanıyorBen olsam şahsen almam. Hem ikinci el hem ne olduğu belirsiz.
3310 imeisi çakınca internette yavaş girer.kankacım 3310 imeisi çakıyorlar.
gm9prodan bahsediyorsunuz demi3310 imeisi çakınca internette yavaş girer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır hatta fiyatına göre kaçırılmayacak fiyat.
Evet gm 9 Pro bu fiyata göre aşırı iyi bir telefon.gm9prodan bahsediyorsunuz demi