- Reaksiyon puanı
- 27
Herkese merhaba,
Arkadaşlar çok uzun zaman olmadı elime GM8 geçti bende kullanıp deneyimlemek istedim ve beklediğimden daha iyi bir performans gözlemledim. Açıkçası önyargılı yaklaştığım çoğu telefondan iyi performans alıyorum son zamanlarda
Deneyimlerimi paylaşmak istedim belki aranızda GM8 modeline bakanlar, alıp almamak arasında gidip gelenler vardır diye. Size yardımcı olmak amaçlı anlatıyorum. 4 GM ram 64 gb dahili depolamaya sahip. İndirmediğim oyun, uygulama kalmadı anlayacağınız
Performansını böylelikle daha iyi gözlemlemişte oldum. Aktif kullanıyorum telefonu oyunlarda falan performans gayet güzel, donma kasma gibi problemlerle karşılaşmadım. Şarj ve kamerasıda gayet iyi. Özellikle kamerası sanırım GM9PRO nun kamerasından bile daha iyi. Ben öyle gözlemledim en azından. Fiyat performans olarak bakacak olursak 1149 tl fiyatına göre çok iyi telefon (64 gb olanın fiyatı). 32 gb ile arasında 100 tl gibi bir fark var tercih sizin. Varsa sorularınız alırım.
Arkadaşlar çok uzun zaman olmadı elime GM8 geçti bende kullanıp deneyimlemek istedim ve beklediğimden daha iyi bir performans gözlemledim. Açıkçası önyargılı yaklaştığım çoğu telefondan iyi performans alıyorum son zamanlarda

Deneyimlerimi paylaşmak istedim belki aranızda GM8 modeline bakanlar, alıp almamak arasında gidip gelenler vardır diye. Size yardımcı olmak amaçlı anlatıyorum. 4 GM ram 64 gb dahili depolamaya sahip. İndirmediğim oyun, uygulama kalmadı anlayacağınız