8 Ocak 2017 #1 B By (D) Öğrenci Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 56 Reaksiyon puanı 3 Puanları 8 Arkadaşlar ben GM5 aldım şarj çok hızlı bitiyor.Kemrayı açıp kapattığımda çıt çıt diye ses geliyor sebebini bilen varmı ?
Arkadaşlar ben GM5 aldım şarj çok hızlı bitiyor.Kemrayı açıp kapattığımda çıt çıt diye ses geliyor sebebini bilen varmı ?
13 Ocak 2017 #2 52SakocaN52 Profesör Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1,641 Reaksiyon puanı 738 Puanları 293 Yaş 38 Duran TANIR dedi ki: Arkadaşlar ben GM5 aldım şarj çok hızlı bitiyor.Kemrayı açıp kapattığımda çıt çıt diye ses geliyor sebebini bilen varmı ? Genişletmek için tıkla ... Çıt sesi lens sesidir muhtemelen. Video çekip göndermelisin. Şarjı genelde Androidlerde en fazla Hücresel Veri sömürüyor. 4.5G çekmiyorsa olduğun yerde 3G de kullan. Yani 1 Günü çıkarmıyorsa tabi anormal bir durum var demek
Duran TANIR dedi ki: Arkadaşlar ben GM5 aldım şarj çok hızlı bitiyor.Kemrayı açıp kapattığımda çıt çıt diye ses geliyor sebebini bilen varmı ? Genişletmek için tıkla ... Çıt sesi lens sesidir muhtemelen. Video çekip göndermelisin. Şarjı genelde Androidlerde en fazla Hücresel Veri sömürüyor. 4.5G çekmiyorsa olduğun yerde 3G de kullan. Yani 1 Günü çıkarmıyorsa tabi anormal bir durum var demek