General Mobile GM 9 Pro Android 10 güncellemesi

yiitugrass

Asistan
Reaksiyon puanı
29
merhabalar. yaklaşık 1 yıldır GM9 Pro kullanıcısıyım fakat toplasan sadece 2 kere güncelleme geldi biri Android 9 diğeri 5 eylül güvenlik güncellemesi
bildiğim kadarıyla GM 9 Pro Android One kapsamında fakat neden hala android 10 güncellemesi gelmemekte anlamış değilim
şuanda android 11 çıkacak fakat biz hala daha android 10 kullanma fırsatı bulamadık

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
merhabalar. yaklaşık 1 yıldır GM9 Pro kullanıcısıyım fakat toplasan sadece 2 kere güncelleme geldi biri Android 9 diğeri 5 eylül güvenlik güncellemesi
bildiğim kadarıyla GM 9 Pro Android One kapsamında fakat neden hala android 10 güncellemesi gelmemekte anlamış değilim
şuanda android 11 çıkacak fakat biz hala daha android 10 kullanma fırsatı bulamadık
Ben Android 9'dan Android 10'a geçmiş bir kullanıcıyım. (Başka bir cihazda) Neredeyse hiçbir farkı bulunuyor. Dark mode ve screen gesture dışında. Night mode için alternatif uygulamalar var zaten, screen gesture ise herkes tarafından tercih edilmiyor. Bence bir zorunluluk olarak beklemeyin çok bir şey kazandırmıyor zaten. Eğer garantiniz bittiyse ROM öneririm.

1304283

Öğrenci
Reaksiyon puanı
43
Ben GM 5 Plus telefonumda Android 10 kullandım 9 ile arasında neredeyse hiçbir fark yok Ama Android 10 daha stabil.

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
verilmiş bir söz var bu telefonu almaktaki en büyük amacım saf androide en yakın cihaz olmasından dolayıydı. android one kapsamında olan bu cihazın güncel olmasını beklerdim ne yazık ki kaç aydır bekliyoruz.

kralloflu61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
android one işi tam bir fiyaskoydu,gm 10 android one kapsamında değil,google da android one projesi devam etmeyecek sanırım