General Mobile GM 6 ön inceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
General Mobile GM 6 ön inceleme

General Mobile GM 6 ön inceleme videomuzda, MWC 2017 itibarıyla duyurulan modele yakından bakıyoruz. İşte Android One programının yeni akıllı telefonu General Mobile GM 6!

:: GM 6 özelliklerini nasıl buldunuz?

Son düzenleme:

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
saçmalık.telefon çıkarmış olmak için telefon yapmışlar. insan biraz kafaya oynar. s835 işlemci çıkmış hala 1,5ghz işlemcide cihaz tekrar edilmiş.
gm5+ tan iyi yönü nedir bu cihazın.parmak izi okuyucusumu.

sanatçı bu çalışmasında yerli müşteri kitlesini vestele vermeyi amaçlamış gibi

Ali oz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş 1000 liraya telefon alıyorsun, üstüne bir sürü laf söylüyorsunuz.
Gm yanı sıra işim gereği iPhone+Samsung da kullaniyorum. Android in en saf halini GM de yakaladım. iPhone ve Samsung un hatalarını görmezden gelen kullanıcılar en küçük GM hastasını abartmaktan kacinmiyorlar. Herkese ısrarla söylüyorum benim nazarimda GM - iPhone dan once geliyor.

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
Bir sürü laf söylüyor millet ama haklı söylüyoraradan 1 sene geçmiş aynı telefon ve daha düşük işlemci haklıyız

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaş 1000 liraya telefon alıyorsun, üstüne bir sürü laf söylüyorsunuz.
Gm yanı sıra işim gereği iPhone+Samsung da kullaniyorum. Android in en saf halini GM de yakaladım. iPhone ve Samsung un hatalarını görmezden gelen kullanıcılar en küçük GM hastasını abartmaktan kacinmiyorlar. Herkese ısrarla söylüyorum benim nazarimda GM - iPhone dan once geliyor.
GM nin hatalarına laf etmiyoruz.mesela dandik kasasına..
laf ettiğimiz gm5+ ın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen aynı modeli bazı özelliklerini düşürerek tekrar piyasaya sürmeleri. ben işim gereği telefonu çok kullanıyorum. gm5+ tan memnunum. ama biraz daha geliştirselerdi şuan elimde o cihaz olurdu. kastettiğimiz bu.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
modem hızı 300 mbits den 150 mbits 'e düşürülmüş (kaynak epey.com) ... al sana bir eksi puan daha :D