Hocam arkadaşlarımdan g3 kullananlar oldu telefonun kastığını söyledilerHocam telefonu satacaksanız bile alacağınız telefon discovery elite olmamalı. Üstüne para ekleyebilecekmisiniz bilmiyorum ama G2, G3 veya Z1, Z2 tercih edebilirsiniz. Hem 0 güncelleme desteği hemde berbat teknik servis. Bir sorun çıktığında başınız çok ağırır.
GM 4g o kadar iyi değil benceTelefon ile ilgili ikinci el piyasasini sahibindende ogrenebilirsiniz. Alacağınız telefon ise kesinlikle elite olmamali, lenovo vibe x2 meizu mx4 lg f2 z3 compact gm 4g her fiyata gore uygun telefon var
Elite'nin genel tasarımı her ne kadar iyi olsa da arkada o kameranın çıkıntısı hiç hoş durmuyor en basiti telefonun masanın üstüne koy resmen yerinde oynuyor üstüne en ufak bi baskı olsa çatlar gider diye düşünüyorum.Bunun akabinde Lenovo Vibe x2 veya Huawei P7 daha kibar cihazlar
xperia z den elite e geçmek çok yanlıştır 1.si elite güncelleme destegi yok ve en son gelen güncellemeyle mahfoldu 2. xperia arayüzüne ve tasarımına alıştıysan z3 z2 yada z3+ a geçmelisin...Arkadaşlar merhaba.Benim elimde şu anda Xperia z var ben bu telefonu satıp Elite almayı düşünüyorum nasıl bir fikir sizce?
Ve elimde telefonu kaça satabilirim?
General Mobile' göre hem daha sağlam hem daha kaliteli bir firma bunu önce belirtelim. Cihazda benim şahsi görüşüme göre iş yapan bir cihaz herhangi bir sıkıntıdan kastın ne onu anlamadım daha GM kadar arıza çıkarmaz bunu nerden biliyorum dersen telefoncu tanıdıgım var servise giden telefonların %90 General mobile hatta daha dün bir elit servise gönderdiPeki lenovo vibe x2 güzel bir cihazmı herhangi bi sıkıntı varmı?
General Mobile' göre hem daha sağlam hem daha kaliteli bir firma bunu önce belirtelim. Cihazda benim şahsi görüşüme göre iş yapan bir cihaz herhangi bir sıkıntıdan kastın ne onu anlamadım daha GM kadar arıza çıkarmaz bunu nerden biliyorum dersen telefoncu tanıdıgım var servise giden telefonların %90 General mobile hatta daha dün bir elit servise gönderdi