- Konuyu başlatan
Dostum merhaba ben dün sayenizde 2 arkadaşın tabletini özgür bıraktım böyle fakat olay benim tablete gelince ''terzi kendi yırtığını dikemezmiş'' sözüne geliyorum yani tableti pc görüyor açıyor fakat Kingroot programını açıp bağladığım zaman Kingroot programında görünmüyor yardım edebilir misin?önemli olan play store un apk sını yüklemek değil onun sistem uygulaması olmasıdır bosuna root atıp g apps paketi yüklemiyoruz
http://adbdriver.com/upload/AdbDriverInstaller.exe bu siteden adb driver installeri yükle önce tableti pc ye tak sonra adb driver den install de önüne uyarı çıkarsa yinede yükle de eğer yarıda tıkanırsa programı kapat aç. daha sonra chrome u açıp ayarlara git aşağıya in gelişmiş seçenekleri göster de "kendinizi ve cihazınızı kötü sitelerden koruyun" diye bir tik olacak onu kaldır sonrada rootlaDostum merhaba ben dün sayenizde 2 arkadaşın tabletini özgür bıraktım böyle fakat olay benim tablete gelince ''terzi kendi yırtığını dikemezmiş'' sözüne geliyorum yani tableti pc görüyor açıyor fakat Kingroot programını açıp bağladığım zaman Kingroot programında görünmüyor yardım edebilir misin?