Gece baykuşu
Doçent
Merhabalar e-tab 5 tablete Android 5 romu atacağım ama dosyalı seçtiğim ve download basıp tableti bağladım halde ve açma düğmesine bastığım halde indirmedi nasış çözebilirim
Twrp yi kuracaksın o şekilde, romu değil. Birde ekran görüntüsü atarsan olayı daha iyi anlayabiliriz.Merhabalar e-tab 5 tablete Android 5 romu atacağım ama dosyalı seçtiğim ve download basıp tableti bağladım halde ve açma düğmesine bastığım halde indirmedi nasış çözebilirim
TWRP üzerinden atılan ROM'ları deneyin.Merhabalar e-tab 5 tablete Android 5 romu atacağım ama dosyalı seçtiğim ve download basıp tableti bağladım halde ve açma düğmesine bastığım halde indirmedi nasış çözebilirim
USB hata ayıklama açıkUSB hata ayıklama açık mı
Onu denemekte fayda var hem TWRP çok iyi bir kurtarma moduTWRP üzerinden atılan ROM'ları deneyin.
Ekran görüntüsü atar mısınız, İlk başta twrp yi kurmalısınız.USB hata ayıklama açık
TWRP yükle TWRP'yle yüklenen romları kurUSB hata ayıklama açık
flash tool.exe adlı program ile yapmaya çalıştımTwrp yi kuracaksın o şekilde, romu değil. Birde ekran görüntüsü atarsan olayı daha iyi anlayabiliriz.
Ekran görüntüsü lütfen, tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı görmeden bir şey diyemem.flash tool.exe adlı program ile yapmaya çalıştım
twrp kurulu odin de kurulu o zaman Android 5 romu öneriniz var mıEkran görüntüsü atar mısınız, İlk başta twrp yi kurmalısınız.
Mi flash mı?Mi flash programını deneyin büyük ihtimalle program sorunlu
Söyleyemem, Türk teknoloji sitesi çünkü.TWRP üzerinden Android 5 Romu öneriniz var mı bir de öyle deneyeyim
EvetMi flash mı?
Program sorunlu olabilir Mi flash programını deneMerhabalar e-tab 5 tablete Android 5 romu atacağım ama dosyalı seçtiğim ve download basıp tableti bağladım halde ve açma düğmesine bastığım halde indirmedi nasış çözebilirim